Pljačkaš naleteo na boksera

Kada je pljačkaš u zlatari u centru Subotice oteo lančić vredan hiljadu evra, nije u obzir uzeo sve ono što može da ga snađe prilikom bekstva. Jedna od stvari  je i karakter našeg sveta da se meša u stvari  u koje nije dužan da se petlja. Nije prvi put da odvažni građani stanu na put pljačkašu i po cenu života. Ovaj put je lopov imao smolu (što bi rekli purgeri), da naleti na jednog boksera.

Suvlasnik zlatare kaže da je tog dana oko 9.30 časova u radnju ušao mladić star oko 30 godina i da je imao kačket i naočare. Zanimali su ga lančići, pa je nakon probe odabrao jedan na koji je dodao veliki krst kao privezak.

– Tražio je da proba, nisam primetio da ima loše namere, čak sam mu okačio lančić oko vrata. Lopov se okrenuo prema ogledalu, a onda se dao u beg. Potrčao sam za njim, vičući prolaznicima da ga zaustave. Kad sam bio na nekoliko metara od njega, ispao mu je nož iz džepa i tek tada sam shvatio da je pravi razbojnik. Vikao sam prolaznicima da ga zaustave, nekolicina je to i pokušala. Naleteo je na čoveka za koga sam posle čuo da je bokser, koji ga je sapleo – priča suvlasnik zlatare I. A., koji je dobio nazad lančić.

Razbojnika građani nisu uspeli da zadrže do dolaska policije.KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Fliflajflo
  Neverovatno… subotičke novine su prenele intervju sa osobom koja se predstavila da je ona zaustavila napadača… a mi od jutros se šalimo sa kolegom koji je uz dosta svedoka bio upravo taj koji pomogao da onaj nesretnik ne ode sa plenom… i zezamo ga kako je dao intervju… a on nema veze sa time… neko se ladno lažno predstavio i dao intervju… strašno… i inače kolega nije bokser, samo je instiktivno reagovao i sapleo ovog koji je mislio da je brži… u svakom slučaju reakcija za pohvalu

 2. anders kaže:

  Reakcija i hrabrost građana za pohvalu!

  Međutim „Gospodin Bokser “ koji se lažno okitio tuđim perjem, sapleo momka provalnika, čini mi se smešan, po meni sportista bokser u snazi, pa da ostavi razbojnika da produži i pobegne…nema šanse, a možda je i lepo mirno zamolio dotičnog razbojnika da skine i vrati lančić, u najmanju ruku da ga zadrži.

 3. shtrokavi kaže:

  Predrasude i stereotipi anders ?

OSTAVITE KOMENTAR