Pljačke

U Subotici samo ove godine je opljačkano pet pošti i dve filijale Vojvođanske banke.U četvrtak je opljačkana pošta na Paliću.Nepoznati počinilac maskiran uz pretnju pištoljem, iz Pošte na Paliću odneo oko milion dinara. To je druga pljačka pošte na Paliću.Istraga je u toku.
Da podsetimo, Pošta kod Senćanske crkve, na adresi Braće Radić 83 opljačkana je 13.marta oko 15 časova i tada su dva nepoznata razbojnika ušla u poštu i odnela više od 200.000 dinara.
Drugog marta opljačkana je Pošta na Paliću i za sada nepoznati počinilac je odneo oko milion dinara.
14. januara opljačkana je Pošta pored Gerontološkog centra, kada je nepoznati počinilac uz pretnju iz Pošte odneo oko 250 hiljada dinara. Šestog januara opljačkana je pošta na Prozivci, kada je odneto milion dinara.
Na meti lopova ove godine bile su i dve filijale Vojvođanske banke u Subotici.21.aprila oko 19 časova opljačkana je filijala Vojvođanske banke, koja se nalazi kod Gradske kuće.U saopštenju subotičke policije se navodi da intezivno tragaju za tri za sada nepoznata lica, za koja postoji osnov sumnje da su izvršili krivično delo razbojništva.
14.aprila oko 9 i 30 časova za nepoznati počiniloci su opljačkali ekspozituru Vojvođanske banke na Paliću.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

78 + = 86

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: