Pobeda Spartaka u Novom Sadu posle drame

Novu kalendarsku godinu otvorili su pobedom odbojkaši Spartaka, pošto su u meču 16.kola Superlige pobedili ekipu Vojvodine u jednom zaista uzbudljivom meču – 3:2. Domaćin je lepo počeo. Posle ubedljive igre u prvom setu najmanje je bilo ko očekivao da će se duel pretvoriti u pravu dramu.

Pokazali su u nastavku odbojkaši Spartaka da nisu slučajno u gornjem delu tabele, te da se moraju ozbiljno shvatiti. Maksimalno su iskoristili kratko opuštanje domaćina i izjednačili na 1:1 u setovima.

Subotičani su bili borbeni, napadali su maksimalno servisom i to im se isplatilo.

Kraj četvrtog seta doneo je mnogo uzbuđenja i žara, kako na terenu, tako i na tribinama. Publika se probudila i to je očigledno dalo krila i energiju novosadskom timu da maraton u ovom delu meča reši u svoju korist.
Bili su uporni Novosađani u taj-breku, na borbenosti im se nema šta zameriti, ali jednostavno mnogo toga nije štimalo. Sa druge strane, servis i napad gostiju radili su kao sat. Upravo tako su prelomili Subotičani, na promeni strana imali su opipljivu prednost koju su sačuvali do kraja.

Vojvodina NS seme – Spartak 2:3 (25:18, 22:25, 24:26, 29:27, 13:15)

Spartak: Arsenoski 2, Jungić 19, Veselinović 30, Peić, Seizović 14, Simić, Medan, Kecman, Dulić, Krdžović, Tumbas 5, Ilić 8.

okvojvodina.orgKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR