Pobeda u magli

Najzad ceo kolač u Subotici. Spartak je prekinuo post taman da ne zakorači u baksuznih 13 kola bez pobede. Novi Pazar je nadigran po gustoj magli na Gradskom stadionu, a strelci su bili Stefan Ilić i Đorđe Ivanović. Prvenac Spartaka još od 30. avgusta i susreta sa Vojvodinom. I tek treća pobeda u sezoni za tim koji je i dalje poslednji na tabeli, barem dok se ne vidi hoće li uroditi plodom njegova žalba na kaznu FSS oduzimanjem četiri boda zbog igranja sa rezervnim timom protiv OFK Beograda.

Prednost su fudbaleri Spartaka imali od 23. minuta nakon pogotka mladog napadača Stefana Ilića, posle kontranapada koji je povukao Janko Tumbasević.

Plavi su u 87. minutu duplirali prednost protiv Novog Pazara i „overili“ pobedu. Gol je postigao Đorđe Ivanović, glavom na centaršut Stefana Miloševića.

 
Spartak – Novi Pazar 2:0 (1:0)
/Ilić 23, Ivanović 87/

 

SPARTAK: Janošević, Farkaš, Kovačević, Antonić, Milošević, Jočić, Tumbasević, Mrkela (70. Ivanović), Makarić (60. Jondić), Torbica, Ilić (87. Uzuma).

spartak novi pazarKOMENTARI

  1. Toma Vojnić kaže:

    Bio sam na utakmici. Golubovi su se zaista svojski trudili i pobedili.Vaš članak sa propratnim komentarima je objektivan i za svaku pohvalu. Bio sam na istočnoj tribini i ubuduće ne mrdam odande.Zapadna mi je malerozna, a i tamo susrećem još uvek ljude kojima tamo nije mesto.Ali, metla je u FS Srbije i doći će i do nas. Ovi igrači mi ulivaju poverenje da se ime Spartaka još uvek sa poštovanjem čuva.Čestitke i treneru i upravi kluba.Marincima posebno odajem priznanje…..

OSTAVITE KOMENTAR