Počela prodaja karata za “Težinu lanaca 3”

Danas je počela prodaja karata za subotičku premijeru filma “Težinala Lanaca 3” subotičkog režisera Borisa Malagurskog koja će biti održana u subotu, 15. februara, na Otvrenom univerzitetu.

Oni koji su rezervisali ulaznice za projekciju od 19 časova, ali i oni koji to nisu do sada učinili, karte po ceni od 400 dinara mogu da kupe u suvenirnici “Gifts end suvenirs” na Korzu (Korzo 9).

Prema rečima organizatora, biće upriličene dve projekcije, od 19 i 21 čas i 30 minuta. Za prvu projekciju ostalo je još svega tridesetak slobodnih mesta.

 KOMENTARI

 1. Jovan kaže:

  Cemu reklama ovog nacionalistickog trasha?

 2. Samo istina kaže:

  Ziv bio Malagurski,samo napred,Bunjevci su uvek za istinu,!!!

 3. srb kaže:

  jovane sisaj nacionalisticki …

 4. Skupo kaže:

  400 dinara karta. Preterano.

 5. Nikoletina Bursac kaže:

  Stizeeem i jedva cekaaam!

 6. Jing kaže:

  Običan partijski poslušnik i aparat sistema koji se navodno bori protiv istog. Filmovi su koje on pravi su najobičnija propagandna mašinerija za naivne.

 7. Nemanja Šarčević kaže:

  Preporučujem da pogledate film!Žestoko antirežimski i nema veze sa nacionalističkim temama.Najbitniji momenat za nas Subotičane je posvećena poprilična minutaža dr.Labanu …

 8. amacak kaže:

  film ću pogledati kad se pojavi na youtubu. njegovi pogledi mi nisu bliski ali malagurski nije ni nacionalista ni sistemski poslušnik.

 9. stormwatch kaže:

  @Jang

  Ajte ne lupetajte o Borisu ako zaista nemate pojma o njemu. To je izvanredan genije, rodjeni Subotichanin i treba da ste zahvalni shto grad ima takvu osobu u svojim redovima…takvi kao ti ste uvek kivni i zavidni svakome na uspehu koji je postignut radom. Mani se trabunjanja i gluposti…

OSTAVITE KOMENTAR