Počela sezona – Spartak spreman

Danas se nastavlja prvenstvo u Prvoj ligi Srbije u fudbalu za žene. Ekipa Spartaka u prolećni deo takmičenja ulazi potpuno spremna. Prvu utakmicu Spartak će sutra odigrati u gostima,  u Somboru, protiv ekipe  “Ravangrada” koja je prošle godine debitovala u prvoligaškom društvu.

 

Osim Marije Radojičić i Nikolete Nikolić, Spartak je juče predstavio i svoje treće pojačanje Enganamouit Gaelle Deborah, igračicu sjajnog talenta i zavidnog fudbalskog znanja, inače standardnu reprezentativku “A” selekcije Kameruna.

 

Šef stručnog štaba “plavih golubica”, Boris Arsić kaže:

 

“Enganamouit Gaelle Deborah je igračica svetskog renomea koja će svojim kvalitetima sigurno pojačati ŽFK Spartak i pomoći klubu u realizaciji zacrtanih ciljeva, kako u domaćem prvenstvu tako i na evropskom putu. Sjajno se uklopila u ekipu i veoma smo zadovoljni njenim anganžmanom”.

 

Spartak je nakon 36 utakmica i dalje neporažena ekipa, čvrsto usidrena na čelnoj poziciji, pa se pretpostavlja da sutrašnja utakmica “plavim golubicama” neće predstavljati veći napor, ali već sledeća  utakmica, protiv LASK-Crvene zvezde, koju Spartak igra na domaćem terenu, može u velikoj meri uticati na raspored ekipa u gornjem delu tabele.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR