Počeli radovi na Muzičkoj školi

Kao što smo ranije najavili, danas, 7.oktobra su otpočeli radovi na sanaciji fasade Muzičke škole.

 

Radove u vrednosti od 17 888 484 dinara realizovaće somborska firma "Somborelektro" čiji su radnici danas počeli sa postavljanjem ograde i skela.

 

Sveobuhvatna revitalizacija fasade ovog objekta obuhvata kompletno obijanje trošnog maltera sa kompletne fasade, zamenu gipsanih aplikacija novim kao i izrada novih ukrasnih profilisanih venaca delimično od gipsa a delimično od maltera.

 

Vesti iz arhive:

 

7. oktobra kreću radovi na Muzičkoj školi

 

Postavljanje skele, 7.10. 2013. god.

muzicka skola fasada 3

muzicka skola fasada 1KOMENTARI

 1. nina kaže:

  Poskidajte te grafite sto unistavaju fasadu godinama. Sramo na sta lici skola!

 2. ? kaže:

  Zasro somborci rade, zar mi nemamo firme koje to mogu da rade?

 3. Lansky kaže:

   

  ?:

  Zasto somborci rade, zar mi nemamo firme koje to mogu da rade?

   

   

   

  Ovakva pitanja se često postavljaju iz naivnih lokalpatriotskih pobuda.

  Posao dobija onaj ko da najbolju ponudu. Time se vodimo i mi kao pojedinci. Ne pitamo da li je nešto proizvedeno u Subotici već nas zanima odnos cena-kvalitet i onda kupujemo ili plaćamo uslugu.

   

 4. . kaže:

  Sreća što nisu izbori, inače bi ova strana bila puna komentatora i komentara. Sada se ćuti, pitaju se, planiraju šta da rade kako ove žute maknuti iz uprave, da li ih sve pohapsiti ili im ispisati fasadu kada bude gotova itd.

 5. fer kaže:

   

  .:

  Sreća što nisu izbori, inače bi ova strana bila puna komentatora i komentara. Sada se ćuti, pitaju se, planiraju šta da rade kako ove žute maknuti iz uprave, da li ih sve pohapsiti ili im ispisati fasadu kada bude gotova itd.

  Ne mogu da kažu da je u predizborne svrhe.  

  A i nema u Subotici više opozicije. Ima samo onaj jedan odbornik iz neke nebitne mađarske stranke.

 6. djomla kaže:

  Sanacija ove fasade (koja će se realizovati ove i iduće godine) je korak dalje u očuvanju onog najvrednijeg u gradu. Subotica je grad koji nema mostove, aerodrom, tornjeve, tvrđave pa ga stoga od obične selendre razlikuje staro jezgro grada uz banju Palić i nekolicine industrijskih zdanja.

  Monumentalnost tih objekata je Subotica.

  Na žalost situacija oko žute palate u centru je samo dokaz da grad ne može da se osloni na privatni sektor, bar ne u smisli odgovornosti. Bilo je mnogih problema i sa drugim palatam. Primera radi Nićin. Svako bi želeo da ima poslovni prostor ili stan u centru, a niko ne želi da snosi obaveze očuvanja istog.

  Svakako postoje i oni koji su konkurisali za sredstva grada i spreni su da izdvoje svoj deo i njima svaka čast, ali na žalost, odgovornost dobrog dela je na krajnje niskom nivou.

 7. sombor... kaže:

  Verovatno se pitanje odnosilo na to… zašto firma iz Sombora, koja još u nativu ima "elektro", dobija poslove uredjenja fasade i stolarije? Zašto firme iz Beograda dobijaju sve poslove na tenderima u Subotici? Ne verujem da mogu postići bolje uslove, osim ako ne koriste neke damping cene… I onda ti isti uzmu podizvođače iz Su… i još im ostane računica neka.. Naravno da uzimaš onoga ko je najpovoljniji, a ne onoga ko je iz Su ili sl… Ali, ipak to nisu baš uvek čista posla…

 8. Sergio kaže:

  Било је већ и време.

OSTAVITE KOMENTAR