Počelo izdavanje invalidskih parking karata

JKP “Parking” počeo je sa izdavanjem invalidskih parking karata za ovu kalendarsku godinu.

 

parking PZamena starih za nove invalidske kartice vršiće se do kraja februara, u prostorijama JKP “Parking” Subotica u Ulici Đure Đakovića 23/II, kako bi svi korisnici imali dovoljno vremena za preuzimanje novih.

 

Podnosiocu zahteva se može izdati najviše jedna povlašćena invalidska parking karta koju može koristiti isključivo za vozilo za koje je ona izdata.Kao i prethodnih godina, povlašćena invalidska kartica je BESPLATNA, nema vremensko ograničenje i univerzalna je, odnosno važi na teritoriji cele Srbije, na mestima obeleženim za parkiranje invalida.

 

U Subotici invalidska parking karta važi na svim parkiralištima na kojima JKP "Parking" vrši naplatu, i to na mestima obeleženim za parkiranje invalida.Svi korisnici koji su do sada imali invalidske kartice potrebno je da, prilikom preuzimanja novih, ponesu sa sobom staru invalidsku karticu, fotokopiju lične karte i fotokopiju saobraćajne dozvole.

 

Sve detaljnije informacije o dokumentaciji potrebnoj za izdavanje novih invalidskih parking karata građani mogu dobiti putem kontakt telefona 694-200, ili na sajtu preduzeća www.suparking.rs.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR