Počelo leto i na Paliću

Prezentovanjem novog sporta na vodi SUP (stand up paddle), rukometnim i odbojkaškim turnirima, otvorena je sezona na Paliću koja će akcenat ove godine imati na sportskim događajima i manjim manifestacijama, pre svega na plaži i na prostoru ispred nekadašnjeg Severovog restorana na Vikend naselju.

 

Lehel Nemet iz Jedriličarskog kluba Palić, predstavio je novu disciplinu na vodi koje još nema u Srbiji. Da bi pokazao koliko je lako upravljati ovim daskama za veslanje, medijima i svim prisutnim su demonstaciju veslanja pokazale što male devojčice od 5-6 godina što stariji iskusni jedriličari. Ovu sportsku aktivnost će svi građani i turisti moći da koriste u Jedriličarskom klubu svakim danom u poslepodnevnim časovima.

 

 

Plaža na Paliću je danas izgledala onako kako bismo svi želeli: puno omladine, muzika, sportovi, kupanje, sunčanje… Iako je pre nekoliko dana izašlo saopštenje da voda nije pogodna za kupanje, ima onih koji se oglušuju na takve izjave pa i hvale vodu koja je topla i prijatna za kupanje.

 KOMENTARI

  1. pajo kaže:

    hahahhaaa, a voda super za  kupanje samo tako….

  2. nekoime kaže:

    ni da mi plate se ne bih kupao u toj “vodi”

OSTAVITE KOMENTAR