Početak za desetku

 

ŽFK Lemind Lavice – ŽFK Spartak 0:10 (0:4)

 

Odloženu utakmicu 12. kola, u nastavku prolećnog dela takmičenja  Prve ženske lige u fudbalu,  “plave golubice” su odigrale na stadionu Dubočice u Leskovcu protiv domaće ekipe ŽFK Lemind Lavice. Ostvarena pobeda od 0:10 i igra koju su “golubice” prikazale, daje optimističke prognoze za predstojeća nadmetanja do konačnog cilja – odbrane šampionske titule.

 

Već u drugom minutu brzonoga Gaell je napravila solo veleslalom kroz odbranu Lavica, driblingom prevarila nemoćnu golmanku i iskosa sa 5 metara ubacila loptu u praznu mrežu. Taj prvi ekspresni pogodatk trasirao je put ka konačnom visokom rezultatu. Na 0:2 povisila je Damjanovićeva u 10 minutu, rutinski ubacivši glavom nabačenu loptu sa korner linije. Treći gol Radojičićka postiže u 13 minutu, a u 28 minutu visoka Milena Nikolić, debitant u Spartakovom plavo-belom dresu, visoko skače na nabačenu loptu i postiže svoj prvi pogodak.

 

Nakon odmora Spartak je igrao mnogo brže i angažovanije nego u prvom poluvremenu, pa su rezultati takve igre nagrađeni sa još šest lepih golova. Gledano u celini Spartak je dominirao tokom svih 90 minuta igre i zasluženo odneo 3 boda iz Leskovca.

 

Golove postigle: Gaell (2′), Damjanović (10′), Radojičić (13, 49, 52 i 62′), Nikolić M. (30 i 60′), Čubrilo J. (47′) i Ilić (72′) KU.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR