Izgradnja reflektora na Gradskom stadionu

U ponedeljak 14.septembra počinje postavljanje reflektora na Gradskom stadionu u Subotici. Još juče je doneta armatura a u narednih četrdeset i pet dana građevinsko preduzeće “SMB” radiće na izgradnji noćnog osvetljenja na najvećem sportskom objektu u gradu. To znači da bi do kraja oktobra sa četiri stuba koji će stajati na uglovima pravougaonika, trebalo da zasija “noćno sunce” u subotičkom hramu fudbala.

Da li se to ostvaruje ono što smo čekali od 1972. godine? Suviše smo dugo čekali da bi slavili unapred ali šampanjac može da se spremi u frižider.

reflektori 1

reflektori 2

reflektori 3

 

Prozračivanje-vertikulisanje, čepovanje, busenovanje, prihrana i podsejavanje.

teren stadion trava 1

Radovi na gornjem pomoćnom terenu

teren stadion trava 2

teren stadion trava 3

Završena zamena dela glavne vodovodne cevi na Gradskom Stadionu

teren stadion trava 4

teren stadion trava 5

teren stadion trava 6KOMENTARI

  1. miroslav kaže:

    da li se neko zapitao od subotickih tako reci strucnjaka gde se postavljaju stubovi za reflektore,ne znam da li sam video negde da stoje ispred tribina pa da gledalac koji tamo sedi ne vidi pola terena.

  2. roki kaže:

    Reflektori ce se staviti na krajevima pored atletske staze. Sasvim razumno jer druga solucija koja bi bila van tribina je nemoguce jer bi onda snaga reflektora morala biti mnogo veca jer bi bili jako udaljeni od terena. Bice ovo ok samo mi i dalje nije jasno sta ce nam reflektori? Da bi se igrala prva liga na koju po lepom vremenu dodje 300 ljudi? Bacanje para niz vodu!!!!!

OSTAVITE KOMENTAR

33 + = 40

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: