Podkast “Male pobede”

Prvi put će na godišnjoj konferenciji o evropskim podkastima biti predstavljen zvučni sadržaj na srpskom jeziku. Na godišnjoj konferenciji “Podcast Day 2019” u Londonu će 13. juna srpsku podkast scenu predstaviti Subotičanin Željko Crnjaković, autor i domaćin podkasta “Male pobede”.  Pred više od 500 učesnika Željko će na svom primeru objasniti kako izabrati pravu formu, dužinu i temu za podkast.

– Postići uticaj kreiranjem audio sadržaja za internet, u sredini u kojoj većina ni ne zna da postoje  podkasti, je izazov. Odluku o tome da pokrenem podkast doneo sam iz želje da podelim svoje preduzetničko iskustvo. Tako su nastale “Male pobede” – desetominutni podkast u kojem svakog radnog jutra postavljam pitanja i nudim odgovore kako bi dan počeo jače i zabavnije svakom od nas sa preduzetničkom energijom – kaže Željko Crnjaković.

Željko Crnjaković je internet preduzetnik, osnivač digitalne agencije Solutium koja iza sebe ima stotine sati edukativnih videa. Pokretač je onlajn serije “Webinarium” kao i podkasta “Male pobede” i “Backwater Entrepreneur”. Kao preduzetnik i koordinator Infostud Hub-a u Subotici radi na izgradnji zajednice motivišući ljude da poslu pristupaju sa pozitivnim stavom.

RDE Podcast Day je godišnja konferencija o trendovima u podkastingu i biće održana u Lonodnu 13. juna 2019. godine. Na ovogodišnjoj konferenciji okupiće se profesionalci, kreatori audio sadržaja, producenti, autori, voditelji i menadžeri iz Evrope, Australije i Sjedinjenih američkih država. Organizator  je Radiodays Europe koji u Lisabonu  organizuju godišnju konferenciju radijske industrije (29. – 31. mart 2020).

najstudent.comKOMENTARI

  1. stormwatch kaže:

    Respect za brilijantnog Subotichana, primer profesionalnosti i ozbiljnosti od koga i ostali mogu mnogo da nauche!

OSTAVITE KOMENTAR