Podmetnuti požar?

Subotička policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati Bruni V. (1992) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Osumnjičeni se tereti, da je u ranim jutarnjim časovima, podmetnuo požar ispred stana u kojem su tri osobe zadobile lakše opekotine, dok je kod dve osobe došlo do trovanja ugljen-dioksidom. Bruno V. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.KOMENTARI

 1. sabreee kaže:

  ide ovo cudo? ili su ga izgurali radi fotke

 2. goran kaže:

  a kamion je zesci ,dok taj ne upali izgore pola bajmoka

   

 3. dasHHa kaže:

  Kamion je donacija.Ide na odgovornost ministra MUP zbog cega od 5-6 milijardi eura nisu bar propisno opremili vatrogasce.

 4. Vatrostalni kaže:

  To je kamion – takozvano vozilo :”PO” (Poslednja Odbrana) predviđeno je da gasi vatrogasnu stanicu jer i njih treba neko da gasi ako je frka. U razvijenim zemljama se čak takva vozila drže na klocnama , nema potrebe da se troše pare  za gume kad je to stacionarni uređaj ali naši imaju pa mu stave i gume da bi ga kad – kad isterali ispred da zadive građanstvo i da demotivišu piromane.

 5. adkersu kaže:

  Prvi eksponat za budući Vatrogasni muzej u Bajmoku.

 6. Gostujući kaže:

  Stvarno, koga bi zvali vatrogasci u pomoć kad bi kod njih( mislim daleko bilo stvarno ) izbio požar a oni negde na terenu već gase na primer neko strnjište ili tako nešto. Ovaj kamion je stvarno kao centarhalf u fudbalu – on brani kazneni prostor i nema zezanja. A ja smatram kad pogledam taj kamion da u stvari njemu ništa ne fali. Nije neki moderni kroj ali u Bajmoku , naselje koje ima nisku gradnju šta mu fali. Osim toga taj nije prešao više od pet hiljada za  poslednjih 30 – 40 godina. I ne znam koje je godišete. jel zna neko ?To treba da kupi neki seljak za sitne pare i da mu služi za  zalivanje pored kanala ili jezera. Samo razvuče  creva  uključi pumpe i piči. Čak mu povadi rezervoare i stavi krevet unutra i mini kuhinju. Odma bi mu došla televizija možda bi bilo i svečano otvaranje. Mogao bi da se dobije i kredit za zamozapošljavanje jer bi kupac kamiona mogao da se registruje kao “samostalni zalivač”. Dolazi po pozivu. Mogao bi da dobije i Kredit iz fonda za razvoj i mislim imam niz ideja jer to sa tim kamionom uopšte nije naivno. To je jedan projekat. Blizu je granica pa bi moglo da se krene u prekogranično povezivanje pa onda uđe u IPA  prekogranični program Konektuje se na evropske fondove. Tu već imamo čitav tim stručnjaka koji su vešti. Imati kamion crvene boje to je prvi uslov – a mi ga ispunjavamo.

 7. MARKO GABRIC kaže:

  zimus taj isti kamion nisu mogli da upale

   

 8. sabreee kaže:

  ja sam mislio da se ovim trebalo gasiti pozar a ne ispunjavati crvenu boju! a ako je donacija…pa zar moramo svako djubre da uzmemo???treba ipak da bude moderniji jer ce da spasava ljude!!

OSTAVITE KOMENTAR