Pogibija na putu Subotica – Kanjiža

Vozač J.T. (69) iz Oroma, poginuo je danas na putu Kanjiža-Subotica direktno udarivši u prikolicu kamiona. Uzrok tragedije još uvek nije poznat, ali se spekuliše da je možda vozio neprilagođenom brzinom ili imao neki zdravstveni problem.

foto: facebook

U „peglici“, naletevši na kamion J.T. (69) iz Oroma, poginuo je danas oko 12 časova u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ovom mestu, na putu Kanjiža-Subotica, potvrđeno je za „Alo!“ u Policijskoj upravi Kikinda.

Nesreća sa smrtnim posledicama dogodila se kada je stradali J.T. (69) putničkim vozilom marke „fiat 126 peglica“ naleteo na parkiran kamion sa prikolicom koji je čekao u redu za silos i poginuo na licu mesta.

– J.T. je direktno naleteo na prikolicu kamiona i smrtno stradao, dok vozač kamiona koji je u tom momentu sedeo u kabini teretnog vozila nije povređen, potvrđeno je u PU Kikinda. Uzrok saobraćajne nesreće koja se desila u Oromu, u opštini Kanjiža, tek treba da se utvrdi. Još uvek nije poznato da li je stradali muškarac vozio neprilagođenom brzinom ili je uzrok pogibije zdravstveni problem.

 

alo.rsKOMENTARI

 1. polsky kaže:

  Tragedija, ko zna koja u ruskom ruletu zvanom saobraćaj. verovatno je peglica najnebezbedniji autić koji se kotrlja.No sigurno su uticali i drugi faktori.

 2. Croat kaže:

  Sa obzirom na vreme i mesto i godine zaista mogu da zamislim da mu je pozlilo. Odavno nisam video peglicu na cesti. Tragedija u svakom slucaju.

 3. SAOBRAĆAJCI hvala Vam.. kaže:

  Neka počiva u miru-porodici saučešće.

  Veoma mi je drago kao i većini meštana Tavankuta što su u toku noći sa petka na subotu pripadnici saobraćajne policije izvršili raciju na teritoriji sela.
  Poštovani pripadnici saobraćajne policije veliko Vam hvala i pozivamo Vas da ponovo posetite Tavankut i Gornji i Donji i obezbedite nam zaštitu od onih koji ili se bahate za volanom ili voze pijani dok je masa vozača bez položenog vozačkog ispita.
  Nikakav izuzetak nisu:vozači bilo kog M/V, zaprežnih vozila, biciklisti ali ni pešaci.

OSTAVITE KOMENTAR