Pogrebnici pokradeni

U poslednjih šest meseci lopovi su Javnom komunalnom preduzeću "Pogrebno" napravili štetu od više stotina hiljada dinara. Iz objekata pogrebnog preduzeća ukradene su kosačice, potporni stubovi za šalovanje grobnica, agregat, mešalica i razne vrste alata. Kako bi sprečili kradje i pohvatali kradljivce "Pogrebno" je svoje objekte po grobljima opremilo alarmnim uredjajima.

 

"Pogrebno" ne vodi evidenciju kradja sa grobnica, odakle se krade sve od mesinga, bakra pa do cveća. O tome brigu vode vlasnici grobnih mesta koji mogu takve slučajeve da prijave policiji. Efekat je mali jer najveći deo kradja sa grobnih mesta potpada pod takozvane kradje malih vrednosti.

groblje_subotica

Radio SuboticaKOMENTARI

 1. Usputachni kaže:

   "kradja sa grobnih mesta potpada pod takozvane kradje malih vrednosti." Dok god bude tako tretirano problem se nece resiti a lopova ce sve vise biti. Zalosno i tragikomicno!

 2. Pametnjaković kaže:

  ""Pogrebno" ne vodi evidenciju kradja sa grobnica, odakle se krade sve od mesinga, bakra pa do cveća. "

   

  Ali zato Bog sve vidi, kad-tad će sve doći na naplatu.

 3. zorandjala kaže:

  Dali pogrebno prodaje nesto od toga sto se krade sa groblja? dali mozda imaju kakvu korist od kradja?.Neverujem da ce nako ukrasti cvece sa groblja da bi ga stavijo u dnevnu sobu.Sve ima svoje razloge. nekada je grobar vodio brigu o groblju.A i crkva bi mogla da odvoji neki dinar da sacuva mir nasim pokojnicima.

 4. Nebitno kaže:

  "Iz objekata pogrebnog preduzeća ukradene su kosačice, potporni stubovi za šalovanje grobnica, agregat, mešalica i razne vrste alata.". Za sve to krive "lopove"!

  Ovo samo glup narod može da proguta kao ćurka kukuruz! 

  Koji će to lopov da odnese POTPORNE STUBOVE ZA ŠALOVANJE GROBNICA? Da neće možda da ga stavi pod mišku? Ili AGREGAT? U džep možda?

  Biće da je sve to u ranijem periodu pokradeno od strane "lopova" zaposlenih u samom preduzeću i onih koji su povezani sa njim pa se sada treba oprati i štetu svaliti na drugog. Najverovatnije na "NN lice" koje nikada neće biti pronađeno. Štetu će platiti onaj isti glup narod sa početka komentara.

 5. pajo kaže:

  Sta se hvale bolje da cute!Policija nejebe pet posto svoj posao!Neka policija iznese cinjenice u zadnjih sedam meseci koliko je kuca obijeno i kolika vrednost ukradenih dobara realno!Ti kazes 25000 din oni samo 10000 din i nikom, nista!A picke nesemeju tako da upisu da je u pitanju teska kradja savladavanje prepreka pa tuzilac po sluzbenoj duznosti mora da tuzi!Kao i kada preduzecu ukradu i dinar dobara tuzilastvo po sluzbenoj duznosti mora da postupa!Pazi kad su nam odgovorili znamo gde su vam butan boce ali posle 23h nemozemo da ih uznemiravamo a nisu hteli ni da mi kazu kod koga je jer bih povracajem boca ja krao od njih i odgovarao bih!Prijavim da se u napustenoj kuci neko muva odgovor vi nemate pravo da prijavite jerniste vlasnik!

OSTAVITE KOMENTAR