Poklonite Paliću jelku

Park Palić kao i prošle godine i ove godine želi da u centru turističkog prostora Palić, postavi i okiti veliko stablo jelke na Veliku terasu, u okviru projekta „Poklonite Paliću jelku“.

jelka_261115_tw1024

U okviru ovog projekta „Poklonite Paliću jelku“ planiramo da koristimo stabla koja smetaju građanima i koja bi svakako bila posečena, do visine od maksimum 5 metara.

Iz tog razloga, pozivamo građane koji imaju u svojim dvorištima, vikendicama ili drugim privatnim površinama stablo jelke, smrče, duglazije, bora ili nekog drugog adekvatnog četinara koji im smeta, narušava objekat ili eksterijer, da ga poklone preduzeću DOO “Park Palić“.

Stabla će biti stručno posečena, postavljena i okićena na Velikoj terasi na Paliću, povodom predstojećih praznika.

Građani mogu da se jave i dobiju detaljne informacije lično u DOO „Park Palić“ na adresi Kanjiški put 17a ili na telefon 024/602-780, u periodu od 07,30 do 15,30 časova.KOMENTARI

  1. rax kaže:

    poklonite palicu jelku, ali ako je moguce tako da je sami isecete. ja sam im prosle godine ponudila divnu srebrnu, ali nemaju mehanizaciju da je iseku. nasa jp su skoro sva na stetu gradjana, ali mislim da je park-palic vodeci!

  2. Dreamgirl kaže:

    Poštovana Rax, kao što znate niste jedina koja je ponudila svoju jelku da se seče. Odluka koja jelka će se izabrati donešena je na osnovu mnogo parametara, a jedan od njih je da Park Palić nema mehanizaciju za bezbednu seču velikih jelki kao ni prevozno sredstvo za takve jelke. Jelke visine 15 i više metara zaista zahtevaju posebnu mehanizaciju a ni mesto gde da se postavlja nije adekvatno za tolike jelke, obzirom da je lokacija za jelku Velika terasa, čija je maksimalna visina 5 metara. Ova akcija se radi na obostranu korist i zaista je nepremireno da, u ovom slučaju, pišete da se radi na štetu građana.

  3. rax kaže:

    postovana dreamgirl, iza svakog mog negativnog komentara, o bilo cemu na ovom sajtu, stoji bar jedno (1) moje LICNO iskustvo. Vasu firmu, tj. rad ljudi, koji su zaposleni u toj firmi, sam nazalost vise puta iskusila. tada je doduse bio drugi direktor, ali zaposleni, mentalitet i radni moral, su sigurno ostali isti. ove podatke koje ste ovde naveli su sigurno bitni, ali za rad firme, tj. radni moral ljudi u toj firmi, irelevantni.

OSTAVITE KOMENTAR