Poklonite Paliću jelku

Preduzeće Park Palić želi ove godine da ulepša Palić tokom božićnih i novogodišnjih praznika. Tom prilikom su zamolili sugrađane da im se jave ukoliko imaju u svom dvorištu jelku koju žele da poklone Paliću. Jelka će biti postavljena u turističkom delu Palića i okićena.

jelka_261115_tw1024

 

“Pozivamo građane koji imaju u svojim dvorištima, vikendicama ili drugim privatnim površinama stablo jelke, smrče, duglazije, bora ili nekog drugog adekvatnog četinara koji im smeta, narušava objekat ili eksterijer, da ga poklone preduzeću DOO “Park Palić“.

Stabla će biti stručno posečena, postavljena i okićena na više lokacija u centru turističkog prostora Palić, povodom predstojećih praznika.

Građani mogu da se jave i dobiju detaljne informacije lično u DOO „Park Palić“ na adresi Kanjiški put 17a ili na telefon 024/602-780, u periodu od 08,00 do 16,00 časova” – navodi se u saopštenjuKOMENTARI

  1. adkersu kaže:

    Ne poklanjajte toj parazitskoj partijskoj firmi (u zavisnosti ko je na vlasti) ni ugašeni opušak od cigatete.

  2. grk kaže:

    da potpuno si u pravu. 28.10. sam nazvala da pitam da li su zainteresovani za jelku. sutradan sam bila zakazala majstora, koji bi isekao jelku. razgovarala sam sa pravnikom park palica, koji mi je garantovao da ce iseci jelku. javice se kao u ponedeljak, naravno da se nisu javili, te sam ja za par dana nazvala. dosli su slikali. i rekli da ce me obavestiti u ponedeljak ili najkasnije utorak da li ce iseci jelku. danas je cetvrtak, do sada se nisu javili, niti ce se javiti. sa park-palicom imam godinama lose iskustvo,, posto je to firma koja je zaduzena za deo palica gde ja stanujem, zvala sam da se napravi put, uvek su dosli, bar njih 3 da slikaju, obecavali su da ce sigurno napraviti i da ce se javiti. pisala sam preporuceno pismo u vezi ovoga, na koje naravno nisam dobila odgovor. obratila sam se ombudsmanu, i od njih dobila odgovor, da je firma park palic stalno u kontaktu samnom. sto je naravno velika laz, jer ja uopste nisam bila ovde. sada su isto izasla njih dvojica, jedan od njih je i ranije dolazio, drugi je u kolima spavao, spustenog kacketa preko lica. ne znam da li treba da placamo ovakve firme tj. ove ljude, koji nemaju ni malo odgovornosti prema. nadam se da ce nekada doci vreme da se ovi ljudi pozovu na odgovornost,

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 1 =