Pokušao da opljačka menjačnicu

 

Juče oko 15 časova u prostorije menjačnice “Eko travel”, gde se nalazi i istoimena turistička agencija kod Mlečne pijace u centru grada, lopov je u popodnevnim časovima ušao u objekat i pokušao pljačku. Mladić sa fantomkom, kačketom i kapuljačom iskoristio je momenat kada nikoga nije bilo od klijenata  u objektu, ušao i naslonio se na pult  menjačnice, stavio  ruku u torbicu koju je držao u visini stomaka i čekao.Vlasnica Danica Vučinić objašnjava da joj je kolega, Siniša Gurinović rekao da mu je mladić odmah bio sumnjiv, jer je imao kačket , a bilo je toplo.

 

– Ja sam čula samo upomoć  i onda sam potrčala da vidim šta se dešava, ali je lopov pobegao u pravcu Mlečne pijace. Odmah smo pozvali policiju koja je došla i napravila uviđaj. Mislim da je on ranije dolazio kod nas, jer je tačno znao gde je kamera i tako je ušao okrenut leđima. Na svu sreću da je kolega bio pribran i verujem da će ga naći.

 

Siniša je telefonirao, a lopov ga je čekao. Kada se kolegi učinio sumnjivim on je pokušao da izađe iz prostorije, tada je lopov krenuo za njim i povukao ga za košulju. Tada sam čula upomoć i istrčala – rekla je vlasnica menjačnice i turističke organizacije “Eko travel” iz Subotice, Danica Vučinić.


pp-3

pp-1KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR