Poletarci i Pčelice odred izviđača „Neuništivi“

OI “Neuništivi“je od 05.08. do 07.08.2016. učestvovao na danima druženja u starčevu.iako mlad i još uvek u povoju odred izviđača je i sa svog drugog takmičenja zabeležio zavidne rezultate. Takmičenje je bilo za kategorije poletaraca i pčelica kao i za mlađe izviđače i mlađe planinke.

izvidjaci neunistivi

,,Neuništive“su predstavljali najmlađi članovi. Pčelice i Poletarci takmičil su se u više disciplina: kreativnost u pravljenju krpenjače sa kojom su posle gađali poslagane predmete , imali su zadatak da pređu takmičarsku stazu kroz naseljeno mesto i da na tom putu saznaju što više o starčevu. Zadaci na stazi su bili pravi izviđački prilagođeni njihovom uzrastu.

Bilo je tu dešifrovanje poruka, orijentacije , prepiska tekstova sa spomenika, traženje podataka o zaposlenom izviđaču u tamošnjoj mz, test iz programa saveza izviđača Srbije i neizostavno takmičenje u vezivanju čvorova.

Suboticu su predstavljale dve ekipe. Ekipa poletaraca čije je takmičarsko ime ,,Jež“ i ekipa pčelica koje su se prestavile pod imenom ,,Tigrice“

“Tigrice“ su u ukupnom plasmanu osvojile drugo mesto a “Jež” je trećeplasiran.  Pčelice su bile u sasatavu: vođa ekipe Anastasija Starčević, Milica Stipić, Jovana Stipić i Nikolina Krecul, dok su ekipu poletaraca predstavljali: Vođa ekipe: Antonio Horvatski, Alen Poljaković, Dalibor Savić, Stefan Poljaković i Aleksandar Cindrić.

poletarci i pcelice

oi izvidjaci

izvidjaci

izvidjaci suboticaKOMENTARI

  1. Anonimni kaže:

    MOJI LEPI <3

  2. Melinda kaže:

    Svaka cast za angazovanost, jer su ovakve stvari veoma bitne za taj uzrast dece. Fizicka i logicka aktivnost pre TV-a.

  3. stanisic slavko gilika kaže:

    lepo je videti decu u druzenju i tebalobi svom snagom i silom nastojati omasoviti izvi]ace toje jedina ne profitabilna drustvena organizacija u drzavi koja se trudi da skoni decu sa ulice

OSTAVITE KOMENTAR

+ 71 = 76

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: