Policajac uzeo 100 evra mita od migranata

Policijski službenik G. B. iz Kanjiže uhapšen je zbog sumnje da je tražio i primio mito od trojice migranata iz Pakistana.

mito

Kako je saopšteno iz MUP-a, on se tereti da je 11. juna, na jednom autobuskom stajalištu u Horgošu, prilikom obavljanja dužnosti od tri migranta sa područja Pakistan uzeo 100 evra kako ih ne bi sproveo sudiji za prekršaje.

Prethodno ih je doveo u zabludu da su izvršili ilegalni prelazak državne granice.

Osumnjčenog je uhapsio Sektor unutrašnje kontrole i on je uz krivičnu prijavu priveden zameniku višeg javnog tužioca u Subotici.

 

N1 infoKOMENTARI

 1. Sijemi ga Djura. kaže:

  Bitno da su podneli prijavu i uhapsili policajca,koji će naravno u sudskom postupku biti pusten usled nedostatka dokaza.Ti migranti jako lazu a druga stvar je da se nezna ni ko su oni stvarno.Svi u rođeni 01.01.1990 god.

 2. Megatron kaže:

  Vau mito od 100e. Pa madjarski granicari traze minimum 1000e. E tako mu i treba neka su ga uhvatili kada lik ne zna ni pare da uzme kako treba.

 3. safet kaže:

  glupson teski

 4. Megille kaže:

  Pa zato nema policajaca u gradu i u Subotičkim naseljima ? Svi se guraju na granicu , tamo je lova…

 5. frrrrrrrrrrrrrrrrrr kaže:

  ova vest ostavlja dubok osecaj sramote i ponizenja. u drzavi gde se na zna koji politicar ima vece bogatstvo, kriminalci postali elita, donosi se vest o policajcu, koji je uzeo 100 eura mita. ja sam stvarno postidjena, sramota me je sto cutim.

 6. dopler kaže:

  jadni smo

 7. bac vranje kaže:

  e sirotan,a gospodja ministarka seta sat od 20.000 evra koji je na slican nacin “zaradila” i jos je heroj nacije,E zemljo Srbijo!!!

OSTAVITE KOMENTAR