Policajci i vojska na svakih par stotina metara s mađarske strane granice

Mađarska povećava broj policajaca na granici sa Srbijom.
Izveštač državne novinske agencije MTI je javio da zelenu granicu između Reskea (Röszke) i Ašothaloma (Ásotthalom ) na svakih par stotina metara kontrolišu patrole policije i vojske.

szerbkiadas_Policajci-i-vojska-na-svakih-par-stotina-metara-s-madjarske-strane-granice

Policija na svom sajtu navodi da je prvih nekoliko sedmica ove godine broj uhvaćenih „ilegalaca“ bio desetak dnevno, da bi se krajem od kraja januara taj broj povećao na skoro 70.

MTI prenosi zvanične procene da je među „ilegalcima“ značajan broj onih iz Turske i s Kosova ili neke severnoafričke zemlje, ali ih ima i sa Haitija ili Šri Lanke.

 

Vajdasagi MAKOMENTARI

 1. Bivsi kaže:

  Kad smo isli po badnjak, Madjari su nas gledali kao da tim sekirama hocemo njih da napadnemo

 2. Boris Ivkovic Ivandekic kaže:

  kao uvazeni clanovi Evropske unije, nemaju pravo da rasporedjuju vojsku na bilo kojoj granicnoj liniji, ni prema nama, ni prema Rumuniji…

 3. stormwatch kaže:

  Pazite samo, ovi fasisti ce pucati na zene, decu i kola hitne pomoci, kao sto su to vec i radili u avgustu mesecu sa onim nesretnim narodom i Subotickom ekipom hitne pomoci. Sa jedne strane, apsolutno podrzavam naoruzavanje Srbije Ruskim oruzijem, a posebno bih voleo da se ove zemlje istocnog bloka izoluju od ostatka civilizovane zapadne evrope i da se rasporedi S400 i ostala laka i teska artiljerija duz madjarske granice, jer ovo sto oni rade NIJE upereno protiv izbeglica nego protiv naroda u Srbiji. Kada neko tako lako povlaci obarac, to nisu cista posla.

 4. pista kaže:

  al su vam komentari…konstruktivni…. i na mestu…

 5. Andromeda kaže:

  Samo jedna bolesna fantazija može očekivati „fašistički napad“ sa severa. Opasnost dolazi sa juga i to je to. Mađari razmišljaju zdravo: ako Srbija pušta u sebe izbeglice neka se onda Srbija brine o njima. Dok se narod trudi da spasi život jednog deteta ili odraslog čoveka da se ozdrave, jer vlada Srbije za to nema para. Ali ima para da hrani strance koji ne pitaju nego samo zahtevaju. Dolazu mladi ljudi puni testosterona koji će silovati srpske žene i devojke i koji će nepraviti nered i haos ako im ne daš ono što traže. Ee, stormwatch počni razmišljati o tome. Mađari već imaju iskustva o takvim stvarima i sada je red na nama da gradimo ograde na granicama Srbije. Kada se setim onih boraca koji su život dali za bivšu Jugoslaviju onda mislim da sam u pravu kada razmišljam i o tome kako nas Zapad hoće zavaditi i svaliti na zemlju pomoću „siromašnih migranata“. Nisam ksenofob dakle ne mrzim strance ali sam dovoljno mudar da dokučim odakle dolazi opasnost.

 6. stormwatch kaže:

  @Andromeda

  Da si tako pametan trebao bi se setiti svih silovanja koje su Rusi i njihova Crvena Armija radili na kraju drugog svetskog rata po Evropi i Yugoslaviji. Sta mislis zasto je TITO rekao ne Rusima?

 7. Mister No kaže:

  @ stormwatch Silovanja koja spominjes slabo se spominju u zadnje vreme , stariji sugradani ih pamte .

 8. Lenin kaže:

  @stormwatch
  Krajnje jednostavno.Ti brale imaš hungarofobiju.I to je to.Neizlečiva nacionalistička tegoba. 😀

 9. stormwatch kaže:

  @Lenine

  To se zove balkanofobija – a i madjare smatram pod Balkan :-), poseban primer nekulture, rasizma i zlobe.

 10. Mister No kaže:

  Zulum koji je spomenuo @stormwatch stariji sugradani pamte . Rusi su pljackali i silovali sve sto je nosilo suknju ,ovo se desavalo i u Srbiji . Ruska zlodela se ne spominju , uvek se guraju u prvi plan nedela nemackih nacista i njihovih saveznika.

OSTAVITE KOMENTAR