Policija i dalje traga za ubicom

Juče popodne na Pravoslavnom groblju u Somboru, sahranjena je Milica Brašin (16) koja je na monstruozan način ubijena u Subotici. Poslednji pozdrav uputilo joj je nekoliko stotina rođaka, prijatelja, drugara iz školske klupe kao i bivši dečko S.V.
Beživotno telo učenice drugog razreda Srednje hemijske škole “Lazar Nešić” ponađeno je u četvrtak uveče, oko 22 časa na pedeset metara od kuće gde je stanovala, na adresi Petra Popovoća Age. Žrtva je napadnuta između ulica 27.marta i Grabovačke, pored Somborske pruge. Od bliskih izvora policiji saznajemo da su joj nanete povrede oštrim predmetom u predelu vrata.
– Usled napada i zločina nanete su joj i posekotine na levoj ruci, a jedan prst je odsečen. Verujemo da su u pitanju odbrambene povrede. Imala je MP3 u ušima i slušala muziku. Uvek je išla pored pruge kući kako bi skratila put. ovo je jedan od najbrutalnih zločina u poslednje vreme – kaže za Gradsuboticu izvor blizak policiji.
Kako saznajemo Milica se žalila baki da je neko prati i da joj preti. Kako saznajemo našim izvorima bliskim policiji devojka je brutalno ubijena I do sada je više lica privedeno na informativni razgovor.
U tom delu grada, naselju Zorka mnogi roditelji su uplašeni za bezbednost svoje dece i zvali su policiju da pitaju da li smeju da puštaju decu na ulicu. U MZ "Zorka" kažu da su tražili da se pojača osvetljenje u tom delu grada. Policija i dalje traga za ubicom iz Subotice. Istraga je u toku.

Rudolf pokriva troškove
Kako prenosi dnevni list "Alo" nemački biznismen Rudolf Valter, u čijem gradskom hotelu „Galerija“ kao spremačica radi Svetlana Simendić, majka nastradale devojčice, sam je ponudio da pokrije sve troškove vezane za sahranu. Kako saznajemo, iznajmio je i autobus za prevoz svih prijatelja i rodbine na Miličinu sahranu u Sombor.

Povezane vesti
Monstrum joj odsekao glavu
Ubijena maloletnicaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 11 = 13

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: