Policija ima pune ruke posla

Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja do 48 sati T.Š. (1988) iz naselja u okolini Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teške krađe, dok je protiv L.R. (1988) iz istog mesta u okoline Subotice, podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo prikrivanja. Postoji osnov sumnje da je T.Š. krajem novembra prošle godine u večernjim časovima, nasilno ušao u dvorište a potom, prethodno onesposobivši alarm isključivanjem struje i u objekat firme „Gebi“ u Čantaviru, otuđio jedan uređaj za autodijagnostiku sa pripadajućom opremom, vredan više stotina hiljada dinara, a kojeg je tokom januara ove godine, uz pomoć L.R. pokušao da proda lokalnom automehaničaru. T.Š. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.

 

Pored toga, pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv A.H. (1989) iz Subotice i Č.H. (1984) iz naselja u okolini Subotice zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih dela teške krađe. Postoji osnov sumnje da su A.H. i Č.H. tokom januara ove godine u više navrata, provaljivali u vikendice u okruženju Hajdukova odakle su otuđili razne stvari u većem iznosu, a koje su potom jednim delom uspeli da prodaju, nešto preko oglasa a nešto otkupljivačima sekundarnih sirovina.KOMENTARI

  1. mika kaže:

    Bravo za policiju! Tako treba. Lopov je lopov. bio mali ili veliki. Hapsi ih sve redom !!!

  2. freelancer kaže:

    Nisam baš neki ljubitelj „plavih“, ali… Koji god da me zaustavi (zbog bilo čega), zatraži ličnu kartu, ok… meni je savest mirna… Da ima djubreta tamo, ima, kao i u svakoj DRUGOJ profesiji… Medjutim, kada vam je neka frka, nevolja, ukrali vam biciklu, rabvili prozor. ukrali auto… Šta radite? Zovete mog oca? NE! Zovete policiju… A onda su dobri? Ok, na stranu ovaj samozvani „kapetan iz KNINA“. Nije mu ni mesto ovde….

OSTAVITE KOMENTAR