Preminuo migrant koji je u petak ranjen na parkingu Lidla

Stiglo je zvanično policijsko saopštenje o pucnjavi među migrantima u petak uveče.

Panon RTV je u pisanoj formi tražio informacije na koje je Policijska uprava poslala sledeći odgovor: „Obaveštavamo vas da je u petak, 8. septembra oko 18.30 časova ispred marketa u Subotici došlo do sukoba migranata u kojem je jedan migrant teže povređen. Nakon zbrinjavanja u Opštoj bolnici u Subotici, od povreda zadobijenih iz vatrenog oružja, lice je preminulo. Uviđaj na licu mesta izvršilo je Više javno tužilaštvo u Subotici koje je kvalifikovalo krivično delo teško ubistvo. Subotička policija intenzivno radi na pronalasku izvršioca ovog krivičnog dela“ piše u poslatom saopštenju redakciji.

Istovremeno, prema još nepotvrđenim informacijama u nedelju uveče kod Prihvatnog centra ponovo je došlo do međusobne pucnjave između migranata. Izvan kamere, jedan migrant je to i potvrdio za Pannon TV, ali kaže, ne zna na koga su pucali.

 

Pannon RTVKOMENTARI

 1. mozakss kaže:

  Sta se mucite u trazenju..eno ih na obodu grada..
  Sad sve pohapsiti svedo.jednog migranta koji se sece po grada i zajedno sa ovim umrlim,proterati van zemlje ,ako ne kazu ko je pucao.brzo ce se naci priznanje ko je ubio im zemljaka.
  Bakic neka licno organizuje avion za njih a glavni policajac pratnju.

 2. КЕРЧАНИН kaže:

  Само нек ћутимо, сасвим Суботички.

 3. Anonimni kaže:

  Neka, platice gradjani iz svog dzepa i njegovo lecenje i njegovu sahranu u Sencanskom groblju. Samo ne znam koje ime ce mu pisati na grobu ako nije imao nikakve dokumente.
  Zao mi je, ali ne mogu uopste da saosecam, samo su nam doneli probleme, koji se cini da se iz dana u dan samo povecavaju.

 4. Tramp kaže:

  Gledam ih sinoc kod buvljaka, brate mili taxi jedan za drugim, dolaze, sve SU table ,
  pa to je najmanje pedesetoro ljudi.A žena i male dece , vriska, strava, traže smeštaj, deci se spava..Plaču. Neverovatno.Taksisti okolo kruže kao lešinari. Pa narode Srpski, ovo nije svojstveno nama ,bar ne vecini. Nije ovo Afrika , sramota.Ali izgleda da je ovo više Kolumbija.

 5. Ego kaže:

  Evo stručni komentatori će da reše migrantsku krizu svojim trezvenim i korisnim savetima. Na primer mozakss fašističkom metodom po principu kolektivnog kažnjavanja ili Tramp koji će da nam objasni šta je svojstveno nama. Uzimamo na svoja usta bezbednost naše dece, a kupujemo im električne skutere i pravimo od njih invalide, projektujemo nepostojeće strahove o migrantima, a postojeći problemi su nam tabu. Generalizujemo, osuđujemo, sudimo i krivimo druge, a mrzi nas da pomerimo dupe za vreme izbora ili primimo nekoliko crvenih i sendvič, pa opala, po pljuvanju svega i svačega, naročito po onima koji su najmanje krivi za našu sopstvenu bedu. U Srbiji je ove godine ubijeno nekoliko desetine žena samo u porodičnom nasilju, ko je kriv?
  U Srbiji je ove godine ubijeno na desetine dece, ko je kriv? U Srbiji je ove godine ubijeno nekoliko desetina građana, ko je kriv?
  Da nema migranata, koga biste krivili?

 6. Antifa Subotica kaže:

  Ovo je primer neodgovorne politike ekstremne desnice u Srbiji a i svake druge ekstremne desnice bilo gde u svetu. Kada ne mogu resiti problem koji su sami napravili, onda problem vise ne postoji. Sad krece sistemsko kaznjavanje svakoga ko vidi problem.

 7. mozakss kaže:

  @ego
  Ti ni ne znas sta je pojam fasisticko razmisljanje.
  Da,odredjeni metodi ispitivanja pomazu da se otkriju stvari koje te interesuju a uostalom..policajac svako lice koje zatekne na ulici,ako nema validna licna dokumenta ,moze da doticno lice privede u policjsku stanicu i zadrzi dok ne.ustanovi odakle.je i ko je.i ako je isto lice uslo ilegalno..moze da bude deportovano ..a sto se tice samih migranata..smem dabse opkladim sabtobom u sta god..da sam ih vise video za ovih par godina nego ti za ceo svoj zivot.

 8. Palićanin kaže:

  A drugi lokalni sajt ni reč o ovom slučaju, jer tom ‘gazdi’ sajta je bitan samo novac

 9. tt kaže:

  Ego
  Najzad jedan pravi komentar

 10. Mirko Pajčin kaže:

  Srpski Kandahar

 11. bo kaže:

  „Građani su bezbedni, samo ne pomažite migrantima“

 12. Trovach kaže:

  @Ego…O kakvom nepostojecem strahu od migranata ti govoris? Koliko je bezbedno kada pucaju u sirem centru grada? Da li si spreman da prvi primis zalutali metak?

OSTAVITE KOMENTAR

+ 20 = 22

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: