Policija steže obruč oko ubice

Subotička policija u saradnji sa kolegama iz Beograda polako steže obruč oko ubice šesnaestogodišnje Milice Barašin. U policiji ne žele da komentarišu slučaj kako se ne bi remetila istraga, ali iz izvora bliskih istražnim organima saznajemo da je su na tragu čoveku koji je na brutalan način 7.oktobra ubio maloletnu devojku u naselju Zorka kod Subotice. Kako nezvanično saznajemo, policija strahuje da se zločin ne ponovi.U prvi mah svi su mislili da monstruozno ubistvo u Subotici je bilo zločin iz strasti I strah se uvukao među meštane Zorka koji strahuju za bezbednost svoje dece.

Da podsetimo, beživotno telo devojke pronađeno je u 7.oktobra uveče na putu pored Somborske pruge između ulica 27.marta i Grabovačke.
– U Policijskoj upravi u Subotici obavljeni su informativni razgovori sa velikim brojem lica, kako bi izvršilac ovog krivičnog dela bio pronađen. Pripadnici policije pojačano patroliraju na području subotičkog naselja Zorka i brinu o bezbednosti građana – pisalo je u policijskom saopštenju u ponedeljak.
Deda, ubijene devojke Radivoj Simendić kaže da mu je policija 11.oktobra pronašla I donela mu belu tašnu i mobilni, od njegove Milice.
– Svaki dan dolaze i traže tragove. Ne znam šta bih više rekao. Ona nije ubijena na mestu gde je pronađeno telo, nego malo dalje.Njene kuce su pronašle to mesto, ako treba naći će I ubicu- kaže kroz suze Radivoj Simendić.

Devojka koja je na brutalan način ubijena živela je sa majkom, babom i dedom u ulici Petra Popovića Age broj 10. Istraga je u toku.KOMENTARI

  1. vjeka kaže:

    Duzhno poshtovanje novinarima vasheg lista,na informacijama u vezi ubistva Milice Barasanin ( ili Basanin ) kako u nekim medijima pishe,ali ne bi bilo loshe da se neko od nadlezhnih za ovo monstruozno ubistvo,javno oglasi,poshto je vec dosta vremena proshlo od ubistva, a niko ne zheli dati bar priblizhne informacije… Panika je nastala!!!! Preprichava se, sve i svashta! Chak se spominje i neko novo ubistvo, vecheras u Dudovoj shumi… Recheno je… Identifikovan ubica, samo se cheka njegovo hapshenje! Shta je istina? Razjasnite vishe shta ste prepisali iz ostalih medija, a shta ste Vi direktno saznali!!! ( svi smo u shkoli bili kazhnjeni, ako smo prepisivali )!!!

  2. lena kaže:

    Na svu sreću nije se desilo ni jedno više ubistvo. Ni na Prozivci, ni u Dudovoj šumi ili gde već "priča čaršija". Policija i istražni sudija oglasili su se kratkim saopštenjem koje smo objacili pre nedelju dana. Ono što se zna sigurno je da svi tragaju za ubicom, a detalje ne žele da objave kako se ne bi remetila istraga.

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: