"Policijski dosije" u Subotici

Pozivamo vas da prisustvujete promociji nove knjige prof. dr. Vojislava Šešelja "Policijski dosije" u četiri toma koja će se održati u ponedjeljak 21.juna sa početkom u 19,00 sati u velkoj dvorani Nove opšine Trg Lazara Nešića br.1. Na promociji će govoriti visoki stranački funkcionerii i narodni poslanici Srpske radikalne stranke.

Slika

Na četiri hiljade stranica stalo je na hiljade operativnih izveštaja koji su nastajali u raznim periodima dugogodišnje najezde skakavaca i njihovih potomaka. Stalno na ivici života i smrti jedan od najpoznatijih komunističkih disidenata, dr. Šešelj postao je rado viđena meta operativaca raznih tajnih službi koje su polako ali sigurno gradile potpunu paralelu stvarnost večitog opozicionara. Stranice i stranice dosjea beleže scene koje graniče sa kriminalnističkim filmom .. uhode, isleđivanjem, razni pritisci i ucene kojih nisu bili pošteđeni porodica, prijatelji, poznanici, kolege …!

Četiri toma o vremenu stradanja progona izdaje i batina isleđivanjem i takmičenja jeretika kome je narod bio ostao jedina snaga i jedino utočište-biće, sasvim je izvesno izvanredna istorijska građa u smislu ozbiljne opomene za budućnost koja ne sme da ponovi prošlost.

GO Srpske radikalne strankeKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 70 = 72

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: