Pomoć

Na adresu portala GradSubotica.co.rs došla je molba od strane Andrašić Danijele, nastavnice u boravku za odrasla mentalno nedovoljno razvijena lica u kojoj se između ostalog navodi:

POŠTOVANI!
U dnevnom boravku za odrasla mentalno nedovoljno razvijena lica koji se nalazi u Banijskoj ulici i koji radi pri OISŠ “Žarko Zrenjanin”, boravi 36 štićenika. U planu nam je da decu uvedemo u osnove rada na računaru, korišćenje interneta i socijalnih mreža facebook, te omogućimo slušanje muzike i gledanje simaka sa njihovih ekskurzija i priredbi.

Slika

Molimo Vas, da nam ukoliko ste u mogućnosti, poklonite 2 (dva) računara i 1 (jedan) štampač, koji ne moraju biti novi, niti velikog kapaciteta.

Boravak se nalazi u Banijskoj ulici, br. telefona 024/ 548-089
Kontakt se može ostvariti i preko nastavnice Andrašić Danijele, mob. 069/115-0135, ili preko sajta GradSubotica putem mob. 063/530-542 (Sanja Nikolić)

Unapred zahvaljujemo!
SlikaKOMENTARI

  1. Jovana kaže:

    Puno pozdrava za akciju koju ste pokrenuli! Iz iskustva znam da takvoj deci treba jako malo da bi bili srecni. Vidim da na vasoj Facebook stranici ima pozitivnih reakcija povodom ove teme! Veliki pozdrav za velike ljude koji ce da pomognu!

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 10 ?
Please leave these two fields as-is:

Pomoć

Isplata jednokratne pomoći od po 5.000 dinara za zaposlene u javnom sektoru počinje danas, saopštilo je Ministarstvo finansija Srbije. Kako se navodi u saopštenju, pomoć će biti isplaćena zaposlenima čija je neto plata manja od 50.000 dinara, a novac je obezbeđen u okviru budžeta Ministarstva rada i socijalne politike Srbije. Vlada Srbije je odluku o isplati jednokratne pomoći stalno zaposlenima u državnoj upravi, socijalnim ustanovama, policiji, prosveti, vojsci, zdravstvu, lokalnim samoupravama i autonomnim pokrajinama, donela 8. jula. Precizirano je da pomoć neće dobiti zaposleni u javnim preduzećima. Isplata jednokratne pomoći za zaposlene u javnom sektoru dogovorena je s Međunarodnim monetarnim fondom. Na osnovu tog dogovora, pomoć će dobiti i penzioneri, a detalji oko te isplate trebalo bi da budu poznati do avgusta.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 87 = 95

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: