Ponoš: Izađite na glasanje jer možda više neće biti prilike

Predsednički kandidat koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Zdravko Ponoš pozvao je u Subotici građane da izađu na izbore jer, kako je rekao, „ako se ovaj put ne izađe na glasanje, možda više neće biti prilike da se glasa“.

– Uzećemo svoju sudbinu u svoje ruke i onda ćemo da idemo u Evropu. Ne pozivam na bunt, dosta nam je buna, pozivam na ozbiljnost i odlučnost – rekao je Ponoš na predizbornom skupu u Subotici“, navedeno je u saopštenju te koalicije.

https://gradsubotica.co.rs/wp-content/uploads/2022/03/Ponos_Zdravko_05.jpg

 

 KOMENTARI

 1. Glupost su kaže:

  Bože koliko čovek sebi pridaje važnost…a zašto ne bi bilo više glasanja…ja stvarno ne mogu da zamislim ovog čoveka kao predsednika države..njegovi pokreti,isprekidane rečenice..ne uravnotežen ton …govori o neurotični i nestabilnom čoveku…on nema karaktera ni poštenja..dok je bio general aktivni,zalagao se za NATO…sada kada procenjuje da narod to ne želi…sada je on protiv…Boris Tadić je o njemu sve rekao…on ga je promovisao,unapredio u generala ali ga brzo i smenio…kada su ga pitali zašto ga je smenio…rekao je:Nesposoban…

 2. joža kaže:

  Kad ‘Hrvat’ vodi politiku možda će nešto da se promeni u Srbiji…

 3. fujjj kaže:

  Natovac namazan govnom
  Mrsss

 4. Caru Carevo kaže:

  Bitno da se voda povuče da govna odu. Plivamo u fekalijama pa nas još ovi što se nakotili ubeđuju da je to fino.

 5. Thomas kaže:

  @aloooo botovi sta je frka??? Kazete Nato general? Pa gde je bio vas zvalavi tada kad nas je Nato bombardovao?uzeo novi stan od drzave,nosio namestaj,vi ste obicna izdajnicka g…..na
  Fujjjj i bljak

 6. Glupost su kaže:

  Thomas,ti ništa ne znaš..tvoj general je od 1998-2002…bio referent za nabavku…a istina je da je završio neki kurs NATO i dobio nekakav certifikat 6001…pročitaj malo nešto…mozda nećeš govoriti nebuloze i biti nervozan…

 7. laki kaže:

  Ako može da padne sneg u martu, mogu i govna u aprilu.

 8. laki kaže:

  Moj glas ide pristojnim, hrabrim i vaspitanim ljudima, a to svakako nisu ovi prostaci, kukavice i „stručnjaci“ sa kupljenim diplomama koji su trenutno na vlasti.

 9. dule kaže:

  @Thomas
  Ne videh te na platou pre neki dan. Takođe ni mnoge tvoje istomišljenike. Međutim, prvi ste kada treba da pljujete i vređate skriveni iza tastature, tada vam hrabrost ne nedostaje.

 10. Budi u miru i stabilnosti :-) kaže:

  @dule
  A ti si bio. Ako, ako i treba. Da vidiš pristojne i kulturne građane ovog grada,da čuješ školovane, pametne i poštene ljude. Prijalo je tvojim ušima sigurno.

 11. Definicija gluposti kaže:

  Albert Ajnstajn u jednom pismu svojem biografu Karlu Seligu je napisao sledecu antolosku misao – “ Definicija ludila je raditi istu stvar stalno iznova i pritom ocekivati razlicite rezultate“

  Ova misao se odnosi upravo na izbore i birace u Srbiji, koji stalno biraju jednu te istu stvar (jedne te iste politicare) i onda ocekuju razlicite rezultate.

 12. Miloš kaže:

  Koji licemer i izdajnik krajišnika, ostavio si golobrade vojnike na milost i nemilost ustaškim koljačima dok si se šetkao po Kalemegdanu!!!

 13. Koji govnar kaže:

  I nije ga sramota da se kandiduje za predsednika. Još gori je taj u čije ime se kandiduje. I svi koji ga podržavaju.

 14. laki kaže:

  Pljunuo sam juče na bilbord sa imenom žvalave sotone. Bilo je jače od od mene. Osećao sam to kao neku vrstu obaveze.

 15. +++ kaže:

  „Pljunuo sam juče na bilbord sa imenom žvalave sotone. Bilo je jače od od mene. Osećao sam to kao neku vrstu obaveze“.
  Nije vas sramota da ovakav komentar objavite?

 16. Glas razuma kaže:

  Glasam za Ponoša, ne možete mi ništa!

  • Možemo kaže:

   Možemo da ti se smejemo jer si pravi Mister Bin, a on je kao Del iz „Mućki“ – kobajagi uglađen, ali hohštapler.

 17. +++ kaže:

  laki – ne odnosi se komentar na tebe, smiri se, pošto si ti lišen osećanja sramote, kao jednog od osnovnih ljudskih obeležja koje ga odvaja od životinja. Odnosi se na redakciju.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 15 = 25

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: