Ponos Subotice, AP Vojvodine, pa i šire…

Marinika Čobanu, sekretarka za sport i omladinu AP Vojvodine

Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu, Marinka Čobanu, primila je igračice, stručni štab i rukovodstvo ŽFK „Spartak” iz Subotice, povodom njihovog plasmana u nokaut fazu Lige šampiona za žene za 2012/2013. godinu. Istaknuto je da je ovo kruna dosadašnjih uspeha koje je ostvarila ova generacija nadarenih sportistkinja, koje su pored odbrane titule prvaka nacionalnog prvenstva Prve lige za žene, osvojile i ovogodišnji nacionalni kup. Takmičenje u Ligi šampiona za žene se nastavlja 26.septembra kada u Subotici gostuje ekipa Geteborga.

 

Čestitajući mladim sportiskinjama na ostvarenim rezultatima, resorna sekretarka Čobanu je naglasila da su one primer od kojih se može učiti, odnosno da svojim trudom i radom potvrđuju da timski rad ne može da ostane bez rezultata. Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu kontinuirano i sistematski radi na unapređenju i afirmaciji ženskog sporta u Vojvodini, naglasila je Čobanu. Takmičiti se u tako visoko rangiranom evropskom takmičenju predstavlja istorijski uspeh ne samo ovog ženskog tima, nego i našeg sporta u celini, istakla je Čobanu.

 

 

Ponos Subotice - "golubice" i brendirani autobus

Detalj sa prijema u Vladi APV

 

Zajednički snimak sa prijema

 KOMENTARI

  1. Sportista kaže:

    Mogli bi uloziti i u druge sportove pa bi bilo vise ponosa grada,a ne samo fudbal i sto se ministru sporta svidja! Samo se zapitajte koliko sportista je radi toga otislo iz Subotice jer nema ko da im pruza pomoc ili radi raznih problema u klubovima,itd!!

OSTAVITE KOMENTAR