Ponovo otvara MAXI

Kao što su i najavili 18. juna kada su zatvorili, sada renovirani supermarket MAXI, ponovo otvara vrata kupcima i to pretposlednjeg dana avgusta, u četvrtak,  u 10 časova.

 

Nekadašnji Delta Maxi sada uz svoj stari logo ima i jednog lava. To je žig Delhaize grupe, odnosno međunarodnog lanca maloprodajnih objekata iz Belgije, koji je kupio Delta Maxi prošle godine.

 

Još malo…

 

Renovirani subotički supermarket Maxi, prostire se na 2.500 kvadratnih metara i nudi širok izbor proizvoda iz kategorija prehrane i neprehrane. Pored rekonstrukcije samog marketa izbor je obogaćen i artiklima  robnih marki Premia, 365, Delhaize, Care, Bio.

 

Maxi će biti otvoren svakog radnog dana i subotom od 7 do 21 čas, a nedeljom od 7.30 do 15 časova. Kao i do sada, sprovodiće se vikend akcije sa popustima a 10., 11., 25. i 26. u mesecu penzioneri zadržavaju svojih 10 % popusta na kupovinu.

 

Kako navodi Martina Petrović, PR menadžer Delahaize Europe, „Potrošači mogu očekivati i povoljnije cene, jer je u julu Delhaize Srbija pokrenula treći talas snižavanja cena u Maxiju pod sloganom „Maxi je bliže i cene su niže“.

 

Iz arhive:
Maxi zatvaraKOMENTARI

 1. tralalalala kaže:

  Bitno je da ova beogradska s***a se moze naci u celoj Srbiji i u svakom gradu selu… Pa zar tim beogradjanima nije dosta!? SRAMOTA ZA BEOGRAD!

 2. sofka kaže:

  i opet ce te imati skuplje cene od ostalih prodavnica????

 3. Tea kaže:

  Napokon normalna prodavnica u centru grada, 🙂 mnogo mi je nedostajao maxi.U centru grada nemate normalnu prodavnicu sem njega,zelim im uspesan rad i drago mi je da se opet otvara, a posebno me raduje sto su skinuli ta uzasna slova isecena od stiropora kojim su se reklamirali Kinezi…Na zalost svasta se moze videti u nasem gradu 😳

 4. zvezdica kaže:

  I meni je „nedostajao“ Maxi,narocito guzve i cekanja na kasi….

 5. Pitam se, pitam... kaže:

  Za razliku od ostalih („domaćih“) prodavnica, u Maxi-ju barem možete uvek naći svežije voće i povrće.  U Trgopromet-ovim prodavnicama, ali i u Lurdi-ju, redovno je u ponudi samo uvelo ili potpuno trulo voće i povrće, koje, umesto da bace, oni  prodaju po „redovnim“ cenama. 

 6. timot kaže:

  Lako se šepuriti kad u centru postoji MAXI i u okolini nema konkurencije.Sve je pozatvarano Trgopromet je imao 4 prodavnice u okolini.Makximarket Trgopromet Dimitrije Tucovića i Rudić ulica znači 7.Eto monopoliste.

 7. Anonimni kaže:

  JOŠ UVEK BUŠE I J**U NAM ŽIVCE

 8. JaPaDa kaže:

  Po nekim komentarima čovek bi pomislio da autore istih puškom teraju da kupuju u Maxi-ju. Pa ako vam se ne sviđa – kupujte negde drugde. Nisam ni ja neki njihov fan, ali u centru sem tog Maxi-ja nema ni jednog većeg marketa.

 9. pinky kaže:

  JaPaDa:

  Po nekim komentarima čovek bi pomislio da autore istih puškom teraju da kupuju u Maxi-ju. Pa ako vam se ne sviđa – kupujte negde drugde. Nisam ni ja neki njihov fan, ali u centru sem tog Maxi-ja nema ni jednog većeg marketa.

  Ima KTC Tržni centar 😀

OSTAVITE KOMENTAR