Ponovo radi bioskop

Nakon što je Vlada Srbije saopštila da će od ponedeljka biti dozvoljeno održavanje kulturnih dešavanja sa prisustvom publike, uz ograničenja kojih se organizatori moraju strogo pridržavati, posle više od pet meseci pauze od četvrtka, 27. avgusta ponovo će raditi Art bioskop “Aleksandar Lifka”.

Na repertoaru od 19 časova je film: “Otac” koji govori o čoveku kome oduzimaju decu zbog njegovog siromaštva. To je priča o gubitniku, otpadniku i poniženom čoveku koji kroz svoje putovanje peške od sela na jugu Srbije do prestonice, sa jednog kraja zemlje na drugi, iz protesta, dostojanstva i želje da se dokaže sebi i drugima, iz očaja – postaje heroj.

Za noćni termin, od 21,15 rezervisana je drama Romana Polanskog “Optužujem”, čija je tema ozloglašena afera Drajfus s kraja 19. veka.

Za decu je predviđena najranija projekcija od 17 časova i vikend od 11 sati, a dočekaće ih film “Tajna izgubljenog kraljevstva”.

Organizatori će se pridržavati svih preventivnih mera, prodavaće se duplo manje karata nego što je maksimalan kapacitet sala, moraju se nositi maske i poštovati fizička distanca od 1,5 metra odnosno jednog praznog sedišta između ljudi.KOMENTARI

  1. Aleks kaže:

    Drago mi je da su ponovo počeli raditi ali neću ih pohadjati kao ni bazene dok ovaj virus traje.

  2. zbunjen munjen kaže:

    Idiotizam, blago rečeno. Da bi sve ovo imalo nekog smisla treba da je svaki drugi red zauzet i svako treće mesto, ako već pričamo o distanci od 1,5 metar. Da li treba neko da mi duva u vrat nonstop dva sata? Ovi ne znaju gde udaraju.

  3. Anonimni kaže:

    korona se raduje otvaranju bijoskopa

OSTAVITE KOMENTAR