Poraz od Vojvodine sa bele tačke

Subotičani su dobro započeli utakmicu,  ubrzo se u šansi našao Ivanović. Par minuta kasnije priliku je propustio i Milić. Domaćini su peretili preko Ivanovića i mladog Plavšića koji su zadavali velike probleme Novosađanima. Sredinom prvog poluvremena imali su terensku inicijativu ali nisu uspeli ni jedan šut da upute u okvir gola. 

spartak vojvodina

Finiš prvog dela ponovo je pripao Spartaku. Najbolju priliku propustio je Ivanović koji se u 40. minutu iznenada našao ispred golmana Žakule, imao je odličnu nameru, lobovao je golmana Novosađana ali bio je neprecizan.

Drugo poluvreme počelo je golom Vojvodine i to bez prave prilike. Igrao se 49. minut kada je na signalizaciju pomoćnika glavni sudija pokazao na belu tačku nakon igranja Mezeija rukom. Loptu je uzeo Ivanović i sa jedanaest metara pogodio mrežu.

Odolela je odbrana Vojvodine sve do kraja meča. Na najvećem iskušenju su bili u 80. minutu kada je Dukić bio u šansi, ali je Žakula bio brži i još jednom otklonio opasnost.

 

Spartak – Vojvodina 0:1 (0:0)

Strelci: 0:1 Ivanić iz penala u 50. minutu,

Spartak: Mirković , Dukić, Jakovljević, Antonić, Mezei (72. Balabanović), Maksimović, Mrkela (61. Ilić),  Torbica, Plavšić, Ivanović (63. Georgijević), Milić.

Vojvodina: Žakula, Vasilić, Pankov, Pekarić, Nastić, Tumbasević, Sekulić, Asani (64. Luković),  Ivanić (86. Rogač), Novaković, Stojanović (76. Đurko).

 

fkspartak.comKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR