Poraz Spartak Vojputa!

U prijateljskoj utkmici u sklopu priprema za nastavak sezone Spartak Vojput je pretrpeo poraz od beogradskog Partizana. Utakmica koja je održana u "Hali sportova", bila je prilično izjednačena sve do petnaestak minuta do kraja kada je presudila duža klupa Beogradjana.
Slika
Početak utakmice nije prošao u prijateljskoj atmosferi jer su navijači crno-belih izazvali manji incident, ali utakmica je do kraja, protekla u fer i mirnom ambijentu. Kao što sam već rekao dva rivala su bila u potpunosti izjednačeni tako da rezultat na poluvremenu i ne treba da čudi.Na kraju prvih trideset minuta na semaforu je bilo 12:12.
Slika
Po povratku sa pauze, rezultatska klackalica se nastavila sve do sredine drugog polu vremena kada je došlo do očiglednog umora domaćih. Poslednjih 15 minuta proteklo je u znaku gostiju. Duža klupa, odmorniji igrači, brze kontre doprinele su krajnjem rezultatu koji je iznosio: Spartak Vojput-Partizan 26:32 u korist gostiju. Kod domaćih, najkorisniji je bio Abazović koji je održavao nadu kod igrača i popriličnom broju publike da Spartak može do pobede. Sjajnoj atmosfer doprineli su i navijači Subotičana, marinci koji su stalnom pesmom doprineli jednom lepom sportskom dogadjaju.
SlikaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 79 = 83

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: