Porođaj na graničnom prelazu

Dvadestdevetogodišnja Avganistanka prodila se u vozilu na srpskoj-mađarskoj granici na graničnom prelazu Horgoš posle otkrivanja.

Nakon što je ilegalno prešla granicu Srbije sa Mađarskom, jedna Avganistanka (29) se porodila u vozilu hitne pomoći na graničnom prelazu Horgoš, saopštila je portparolka regionalne policije Linda Jašai.

 

Ova Avganistanska, koja je rodila sina, i njen suprug, sa kojim ima još troje dece, već jednom su ilegalno ušli u Mađarsku nakon čega im je zabranjen i ulazak i boravak u Mađarskoj.

 

Ovog puta njen suprug i troje dece su smešteni u prihvatni centar a porodica je podnela zahtev za azil, prenosi mađarska agencija MTI.

 

Broj ilegalnih imigranata koji stiže u Mađarsku iz Srbije se povećao poslednjih meseci, i sve ih je više iz Avganistana, Pakistana i Severne Afrike, primećuje mađarska agencija.

 

TanjugKOMENTARI

  1. Williamson kaže:

    Nekad postojbina civilizacije odavno je crna rupa na planeti do nedavno i na ovim nasim prostorima nije bilo nista bolje! Generalno dokle god je ljudskih vladavina bice i ljudske patnje jer nemamo ni mudrosti ni ljubavi!

OSTAVITE KOMENTAR