Poskupela čistoća i sahrane

Pozivajući se na inflaciju Gradsko veće Subotice donelo je odluku o povećanju cena još nekih komunalnih usluga. Paradoksalno, reč je o povećanju cena usluga JKP Čistoća i zelenilo koje se pre svega odnosi na cene odnošenja smeća.

 

One će biti veće 5,8 odsto – kako kažu u GV u skladu sa projektovanom inflacijom. Na tu logiku mogla bi se staviti primedba da građani upravo zbog inflacije prave manje smeća, jer se više štedi a manje troši, ali cene ovde retko kada podležu logici.

U istom paketu, to jest na istoj sednici povećane su i cene Pogrebnog preduzeća. Već postojeće usluge usklađene su sa inflacijom, a uvedene su i neke nove usluge, za koje su naravno određene i nove cene.

Tako novi cenovnik usluga JKP Pogrebno sadrži i nove kategorije usluga ceremonijala, prodaje opreme i usluga prevoza. Subotičani bi imajući na umu ove informacije svakako morali više pažnje posvetiti svom zdravlju, jer bi ih nepažnja očito mogla skupo koštati, to jest bar za 5,8 odsto skuplje.

 

V. L. (Danas)KOMENTARI

 1. gost kaže:

  Zanimljiva konstatacija, ali ovde niko ne spominje poskupljenje usluga ostalih JP ili JKP koje su jos ranije podigli cene a pre svega Vodovod i kanalizacija, parking, stadion, dimnicar, pijace, toplana, gas….

 2. Davor kaže:

  Da imaju pare za Pariz i slično,da mamini i tatini nesposobni sinovi po komunističkim firmama ništa ne rade.To je Srbija.

 3. Anonimni kaže:

  Tako je Davore.

 4. Anonimni kaže:

  Ja bi podigao jos, sta smeta!? Ovde je sve ok i ne vidim razloga za nervozu, jedino ti grafiti, to je problem. A ovi, pa nek nas jasu sta smeta, samo da nema grafita, to ne mogu da otrpim.

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: