Poskupljenje parkinga

Parking poskupljuje od prvog novembra, a od prvog oktobra poskupele su i usluge Predškolske ustanove “Naša radost” za šest odsto. Obe odluke usvojilo je Gradsko veće na 82.sednici. Od narednog meseca usluge parkinga će poskupeti za šest odsto. Parkiranje automobila u crvenoj zoni koštaće 26 dinara, žutoj 20 dinara, zelenoj 78 dinara, plavoj 20 dinara, u beloj poslovnoj 37, a u narandžastoj i ljubičastoj 31 dinar. Cena doplatne karte iznosiće 1.303 dinara, a pauk 3522 dinara.
Usvojena su i dva plana detaljne regulacije za naselje “Kertvaroš” i deo prostora kod mesnih zajednica “Makova sedmica” i “Željezničko naselje.”

Slika

U prvih devet meseci grad je raspolagao sa dve milijarde i 655 miliona dinara što je 66,5 odsto od planiranog obima. U odnosu na isti period predhodne godine budžet je raspolagao sa 11,48 odsto više novca. U prvih devet meseci rashodi i izdaci budžeta grada realizovani su u visini od dve miljarde i 537 miliona dinara, što je 63,56 odsto od ukupno planiranih rashoda. Najveći izdaci se odnose na troškove i ulaganja grada sa 27,72 odsto, troškove opštih usluga, finansiranje političkih stranaka, rada mesnih zajednica i izdaci u oblasti kulture, sporta i izdavaštva koji iznose 14,29 odsto.
Članovi gradskoj veća su usvojili odluku raspodeli dobiti JKP “Pogrebno” i “Subotica-trans”. Preduzeće “Pogrebno” će uplatiti gradu 66.000, a “Subotica trans” 132.000 dinara.KOMENTARI

  1. Filip kaže:

    Gde završe pare od naplate parkinga, kada se vidi da su parkinzi puni rupa i lose se odrzavaju a novih prakticno nema? Na sta se trose tolike pare? Na plate radnika koji su posao dobili po politickoj liniji!!

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: