Poskupljenje parkinga

Parking poskupljuje od prvog novembra, a od prvog oktobra poskupele su i usluge Predškolske ustanove “Naša radost” za šest odsto. Obe odluke usvojilo je Gradsko veće na 82.sednici. Od narednog meseca usluge parkinga će poskupeti za šest odsto. Parkiranje automobila u crvenoj zoni koštaće 26 dinara, žutoj 20 dinara, zelenoj 78 dinara, plavoj 20 dinara, u beloj poslovnoj 37, a u narandžastoj i ljubičastoj 31 dinar. Cena doplatne karte iznosiće 1.303 dinara, a pauk 3522 dinara.
Usvojena su i dva plana detaljne regulacije za naselje “Kertvaroš” i deo prostora kod mesnih zajednica “Makova sedmica” i “Željezničko naselje.”

Slika

U prvih devet meseci grad je raspolagao sa dve milijarde i 655 miliona dinara što je 66,5 odsto od planiranog obima. U odnosu na isti period predhodne godine budžet je raspolagao sa 11,48 odsto više novca. U prvih devet meseci rashodi i izdaci budžeta grada realizovani su u visini od dve miljarde i 537 miliona dinara, što je 63,56 odsto od ukupno planiranih rashoda. Najveći izdaci se odnose na troškove i ulaganja grada sa 27,72 odsto, troškove opštih usluga, finansiranje političkih stranaka, rada mesnih zajednica i izdaci u oblasti kulture, sporta i izdavaštva koji iznose 14,29 odsto.
Članovi gradskoj veća su usvojili odluku raspodeli dobiti JKP “Pogrebno” i “Subotica-trans”. Preduzeće “Pogrebno” će uplatiti gradu 66.000, a “Subotica trans” 132.000 dinara.KOMENTARI

  1. Filip kaže:

    Gde završe pare od naplate parkinga, kada se vidi da su parkinzi puni rupa i lose se odrzavaju a novih prakticno nema? Na sta se trose tolike pare? Na plate radnika koji su posao dobili po politickoj liniji!!

OSTAVITE KOMENTAR

36 + = 43

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: