Poslednja vest: Prevrnuo se autobus na auto putu

Rano jutros se na auto-putu Subotica-Beograd dogodila teška saobraćajna nesreća kod Bačke Topole.

 

autobusKako portal GradSubotica saznaje, jedna žena od pedesetak godina je poginula a 30 osoba je zbrinuto u Opštoj bolnici Subotica. Autobus je prevozio uglavnom mlađe osobe, verovatno na ekskurziju.

 

Prevrnuo se autobus turskih registarskih tablica koji se kretao prema Subotici. Tačan uzrok nesreće još nije poznat, međutim, prema nezvaničnim informacijama RTS-a, vozač je najverovatnije zaspao, zbog čega je skrenuo s puta i survao se.

 

Policija se oglasila saopštenjem u komen navodi:

 

"Jutros u 5,40 časova, na autoputu između Subotice i Novog Sada, kod Bačke Topole, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba podlegla povredama na licu mesta.

 

Vozač autobusa, turskih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Novog Sada ka Graničnom prelazu Horgoš, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta. U saobraćajnoj nezgodi, poginula je turska državljanka, dok je ostalih 36 putnika zbrinuto u Opštoj bolnici u Subotici, gde će nakon ukazane medicinske pomoći biti utvrđen tačan broj povređenih lica.

 

Uviđaj na mestu nezgode, izvršili su tužilac Osnovnog javnog tužilaštva i pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Subotici", zaključuje se saopštenju PU Subotica.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR