Pošta:Kablovska i internet za 1.250

Pošta Srbije uvela je danas novu integrisanu uslugu kablovske televizije sa kablovskim ili ADSL pristupom internetu Pošta NET paket.

 

Pošta NET paket po povoljnim cenama korisnicima nudi unapređenu uslugu, povoljnije uslove korišćenja i efikasan korisnički servis sa najdužom tradicijom na domaćem tržištu.

 

Korisnici ove usluge imaju na raspolaganju izbor najatraktivnijih svetskih, domaćih i lokalnih TV programa, uz novu mogućnost kreiranja paketa koji uključuju internet uslugu.

 

U osnovnoj ponudi kablovske televizije nalaze se i paket Arena sport, kao i novi kanali TV Pink. Osnovni Pošta NET paket, koji obuhvata kablovsku televiziju i internetu brzine od dva Mbps, koštaće 1.250 dinara mesečno uz ugovor na dve godine, dok je njegova cena 1.350 dinara uz jednogodišnji ugovor.

 

Osim toga, postoji i mogućnost korišćenja Pošta NET paketa i bez prihvatanja ugovorne obaveze na 12 ili 24 meseca.

 

U ponudi Pošta NET-a korisnicima su na raspolaganju i raznovrsni unapređeni internet paketi po najnižim cenama na tržištu, uz koje je obezbeđen besplatan WiFi uređaj za pristup internetu, besplatan email nalog, mogućnost dodeljivanja statičke IP adrese, kao i besplatna podrška.

 

Takođe, Pošta Srbije je prva u Srbiji uvela popust za osobe sa posebnim potrebama u iznosu od 50 odsto cene za mesečne internet pakete bez ugovorne obaveze.

 

Korisnicima je 24 sata dnevno na raspolaganju i efikasan korisnički servis sa jedinstvenim brojem 0700 400 400 koji se tarifira po ceni lokalnog poziva za sve korisnike koji pozivaju iz fiksne mreže Telekoma Srbije, dok je za pozive iz mreža mobilnih operatera na raspolaganju broj 011/3641-999.

 

Za pravna lica u ponudi je nova integrisana usluga Siguran internet, koja omogućava da se uz ADSL priključak dobije besplatan Kvalifikovani elektronski sertifikat. Na primer, cena usluge na mesečnom nivou (sa obavezom od minimalno 12 meseci) za paket sa brzinom od 2048/192 Kbps iznosi 1.350 dinara, a u nju je uračunata i registracija do pet email naloga u ptt.rs domenu.

 

Kako objašnjavaju u ovom preduzeću, integracija poslovnih jedinica – PTT KDS i PTT NET u jedinstven poslovni sistem Pošta NET obavljen je radi zajedničkog nastupa na tržištu IKT usluga, ali i u cilju unapređenja usluga u pogledu cena, kvaliteta, infrastrukture i svakodnevne podrške koju to preduzeće pruža korisnicima.

 

Usluga Pošta NET paket će u početku biti dostupna na svim lokacijama gde postoji mreža KDS-a Pošte Srbije – u Beogradu, Subotici, Smederevu, Novom Sadu, Ubu, Velikoj Plani, Petrovaradinu, Sremskim Karlovcima, Bajmoku, Čantaviru, Paliću i Sokobanji, sa tendencijom širenja mreže, dok je mogućnost internet priključka teritorijalno rasprostranjenija.

 

Kompletan cenovnik, spisak kanala, detaljne informacije o novim uslugama, kao i spisak prodajnih mesta, dostupni su na novom sajtu www.postanet.rs , koji je takođe od danas aktivan.

 

Tanjug, B92KOMENTARI

 1. gradjanin kaže:

  Problem je u tome samo da recimo ja licno sam podneo zahtev za kablovsku pre vise od godinu dana. U ugovoru pise da su duzni u roku od 365 dana da urade ukljucenje. To ukljucenje i dan danas se ceka.

 2. didi kaže:

  Problem je sto je ovo Srbija

 3. subotičanka kaže:

  a bitno je da kanali Pinka su tu…grrrrr! 😈 neka se narod još više oglupljuje!

 4. Boris kaže:

  U osnovnoj ponudi kablovske televizije nalaze se i paket Arena sport, kao i novi kanali TV Pink. Osnovni Pošta NET paket, koji obuhvata kablovsku televiziju i internetu brzine od dva Mbps, koštaće 1.250 dinara mesečno uz ugovor na dve godine, dok je njegova cena 1.350 dinara uz jednogodišnji ugovor.”

  Brzina 2Mbps ?????  u 21 veku… ovo mi liči na “brze” pruge Srbije, sramota je pričati o brzinama ispod 10Mbps. O ponudi TV kanala jednostavno NO COMMENT – katastrofa…
  Iskreno u odnosu na region ni cene nisu nesto popularne….. 

 5. djadrand@gmail.com kaže:

  Na sajtu http://www.postanet.rs cena pod ugovorom od 24 meseca na mesecnom nivou je 1.740 dinara . U gore navedenom tekstu je navedena cena od 1.250 dinara .  (Pošta NET paket – KDS Televizija + ADSL INTERNET) . U cemu je problem?

 6. Postainternet kaže:

  uzeo od poste paket 6MB/s za 1300 din bez kabl TV -a koji ce mi 🙂 

 7. panonis kaže:

  Pinkovi kanali i kad hocu da pogedam neki film su ne gledljivi jer toliko trokiraju da na kraju prebacis na drugi kanal!

  Ukinuli su nam digitalne kanale tako da i taj k23 hd vise ne mozes gledati.

  Sve u svemu u odnosu na sbb jadna ponuda!

 8. dasHHa kaže:

  panonis:

  Pinkovi kanali i kad hocu da pogedam neki film su ne gledljivi jer toliko trokiraju da na kraju prebacis na drugi kanal!

   

  Ukinuli su nam digitalne kanale tako da i taj k23 hd vise ne mozes gledati.

   

  Sve u svemu u odnosu na sbb jadna ponuda!

  Kanali RTS,HRT1,City TV i K23HD su prebaceni sa 191.500 kHz na 177.500 kHz(Bandwith 7 Mhz).

 9. stormwatch kaže:

  6Mbit/s? 2013 godine? Extra….za 9.98 Eur normalan paket je 16/4….

 10. freelancer kaže:

  Najpre da odgovorim gradjaninu…

  gradjanin:

  Problem je u tome samo da recimo ja licno sam podneo zahtev za kablovsku pre vise od godinu dana. U ugovoru pise da su duzni u roku od 365 dana da urade ukljucenje. To ukljucenje i dan danas se ceka.

  Postoji (jedno od mogućih) rešenje. USLOV je da u zgradi (gde živite) ili ulici (ako živite u individualnoj stambenoj jedinici – kući) POSTOJI sprovedena instalacija KDS-a. U suprotnom, čekaćete…

  Potpuno istovetan problem sam imao u januaru ove godine… Rok od “365 dana” sam primetio tek posle nedelju dana čekanja, obzirom da se nisu pojavljivali. Otišao sam lično u KDS i pitao u čemu je problem, naglašavajući da je rok SMEŠAN! Službenica se pravdala da je ekipa “zauzeta” da su stalno na terenu “pretrpani poslom” te da “ovih dana”, kada budu na Paliću, izvršiće priključenje. Ok.. Kako sam “ekipu” vidjao par puta (u narednih par dana) na Paliću, a nije se ništa dogadjalo u pogledu priključka, napisao sam MAIL KDS-u u Beograd… I…? SUTRADAN UJUTRO su došli i priključili ga. Ceo posao je trajao manje od 5 (pet) minuta, jer je razvodna kutija u zidu neposredno iznad mojih ulaznih vrata. Naravno, uz pitanje: “Jeste li Vi zvali Beograd?” – “Da, naravno! A zašto pitate?” – “Ništa, onako”.

  Nemojte brkati ADSL internet preko Pošte Srbije (koji je do sada bio samostalan)  i internet priključak preko mreže kablovske TV. KDS je to počeo jesenas, eksperimentalno na Prozivci (ČUDO teh. dostignuća, a SBB to radi već GODINAMA) i “ustanovili su” da može. Nekadašnji internet preko pošte će i dalje biti u okviru Pošta.NET (ADSL) onaj deo, koji ide preko TELEFONSKOG priključka će svakako biti brži od 2Mb/s (opciono). Internet preko KOAKSIJALNOG kabla KDS-a ima drugačija svojstva i znam da čak i SBB u nekim gradovima (preko svoje kablovske) pruža korisnicima uslugu do 2Mb/s. 

  Stvar je izbora (telefonska žica ili koaksijal), zatim PAKET (tu je SBB za tri koplja u vis i pet u dalj jači od KDS-a) i brzina koja vam je ZAISTA potrebna. Ako kod kuće (što je u većini slučajeva primer) komp NE koristite za neki profesionalan rad, već samo za vršljanje internetom po forumima, FB i sl. onda vam brzina od 10, 20 ili više Mb/s ne znači ništa osim ZNAČAJNO veće cifre na računu… To je potpuno isto kao kada prosečan gradjanin (korisnik računara) ode u prodavnicu kompjutera i kupi neku nabudženu “zver” od kompa. Kada ga pitate, a za šta ga koristiš? Pa tako… igram Zumu, MahYong, Fejbuk i slično… Ljudi, pa to je 2% (DVA POSTO) iskorištenosti mašine koja je koštala djavo i po…

  Stvar IZBORA (u odnosu na stvarne potrebe).

 11. panonis kaže:

  @ dasHHa

  Nema signala 177 500!

 12. Gledač kaže:

  @dasHHa
  To je saopštenje ali nema na javi tj. u kablu. 

 13. dasHHa kaže:

  U 5.Kvartu radi 100%.Evo screenshot od pre 5 min.

 14. zorandjala kaže:

  Imam paket preko telekoma tv,stabilnitelefon ,mobilni telefon internet7mb sve na jednom racunu 3200din mesecno i sve funkcionise bezprekorno i to sve u djali uslov je digitalna centrala u posti i to sve ya jedan dan,

 15. Gledač kaže:

  Mali Radanovac nema.

 16. Rođeni Subotičanin kaže:

  Ko još gleda TV?
   

 17. freelancer kaže:

  zorandjala:

  Imam paket preko telekoma tv,stabilnitelefon ,mobilni telefon internet7mb sve na jednom racunu 3200din mesecno i sve funkcionise bezprekorno i to sve u djali uslov je digitalna centrala u posti i to sve ya jedan dan,

  Zanimljivo… Nije mi, medjutim, jasan taj “mobilni telefon internet”. Npr, preko USB modema (internet via mobilne telefonije) i na Paliću ide teško. Zavisi od lokacije. Neki delovi Palića imaju vrlo slab signal 064 za USB modem. Koliko mi je poznato, taj problem je u Djali (sa 064) JOŠ izraženiji, upravo zbog signala…

  ADSL preko fiksne telefonije je već druga priča. A što se tvo računa tiče… prijatelju… PAPREN. To je samo primer posledice MONOPOLA Telekoma 🙁 ZA TE PARE, u kulturnom svetu imaju tri puta brži internet i toliki iznos plaćaju za TRI meseca 🙁

 18. freelancer kaže:

  P.S. Jedan od mojih freelance poslova je bio prevodjenje, titlovanje i postavljanje na net turske serije (Suljo veličanstveni). U početku, još nekako… Prevodjenje i tilovanje nije nikakav problem To se uradi za par sati, zapakuje epizoda (prosečnog trajanja 1h 45 min) u 800 – 900 MB, ali… Onda je trebalo to i podići na mrežu. Dok sam imao paket Telekoma za 4Mbit/s, u okviru njega je bilo i 1024 Kbit/s UPLOAD (što nikada nije dostignuto, maks. 600-700), a to je bilo mučenje… Podizanje traje i po celu noć (u zavisnosti od gustine internet saobraćaja i to preko PREMIUM naloga). A onda sam saznao od kolege (koji je inače kontrolor letenja na sarajevskom aerodromu, a ponekad i freelancer) da oni tamo iaju 10 (deset) Mbita UPLOAD (40 u dowloadu) za ISTE pare koje mi plaćamo za 10 puta sporiji net. Njemu je trebalo da podigne tih 800-900 MB svega nekoliko minuta… I hajd onda da freelacujemo ravnopravno… Od tog posla sam odustao iz prostog razloga da ne natovarim sebi loš feedback 🙁 Inače je bio solidno isplativ… 🙁

 19. zorandjala kaže:

  freelancer, nije puno s obzirom da imam odlican prijem tv kanala .neogranicen razgovor fiksnim i mobilnim telefonom i internet , da to sve koristim odvojeno duplo bih vise platijo.sa te strane gledano je puno jeftinije.inace sada djala ima dobar signal 064 imamo novi predajnik.jedino ako se ode na tisu tamo se ponekad ubacuju madjari jel je segedin na 5km vazdusno.

 20. autonom kaže:

  …..halo monopolisti…….dovuci te SBB……..

 21. Milan kaže:

  Kako je nastala, kome pripada i čime se bavi takozvana Srpska kablovska mreža (SBB)

  Naplata jedne prevare

  Mada je Srpska kablovska mreža (SBB) izrasla u najvećeg srpskog kablovskog operatera, ova kompanija je istovremeno postala i jedan od najvećih pljačkaša građana, pravi bastion drskosti, neposlovnosti i primitivizma. Kako je sve počelo i kako može da se završi, istraživao je Tabloid u saradnji sa svojim izvorima u SBB, ali i u višednevnom kontaktu sa korisnicima usluga ove kompanije.

  Nikola Vlahović

  Srpska kablovska mreža (SBB), nastala je tako što je bivšoj Soroš fondaciji u Srbiji (kasnije Fondu za otvoreno društvo), sam Đerđ Soroš, planetarni berzanski mešetar, isplatio novac “na ime otpremnine”, kako bi korisnici njegovih donatorskih dolara u Beogradu imali jedan “održivi projekat” od koga će u budućnosti moći da žive. Na ovu ideju, Soroš je došao nakon teških optužbi koje su se sručile na dugogodišnju predsednicu Fonda za otvoreno društvo Sonju Liht i neke njene saradnike. 

  Ličnosti koje su se žalile Sorošu na stanje u beogradskom ogranku njegove fondacije nisu bile “neprijatelji demokratije i humanosti” kako bi neko u prvi mah pomislio, nego zaposlenici Fonda za otvoreno društvo u Beogradu. Tih nekoliko žena su tokom jednog susreta sa svojim mecenom u Mađarskoj, ispričale sve što Soroš do tada nije znao o poslovnoj politici svoje beogradske filijale. Tada je ovaj prvoborac globalizma (koji je u međuvremenu i sam počeo da sumnja u globalizam), odlučio da u stilu velikog i plemenitog gazde učini gest dobre volje prema Fondu za otvorenu društvo u Beogradu, pa je u ime “minulog rada” dao veliku sumu novca za otvaranje Srpske kablovske mreže (SBB). 

  Na taj način je konačno raskinuo svaku vezu sa ovdašnjim brlogom lokalnih klanova, korupcijue, lažnog demokratskog čistunstva i drugih neoboljševičkih fenomena od kojih se, verovatno, i sam gadio. 

  Dobra okolnost za Đerđa Soroša bila je i činjenica da je njegova misija u ovom delu Balkana već bila završena. Ergo, “paket” sa poklonom je bio predat na upravljanje ovdašnjem Fondu za otvoreno društvo, a sama Sonja Liht je “demisionirala” tako što je formirala nekakav Fond za političku izuzetnost, kojim i danas upravlja propagirajući ljudska prava, političku korektnost, rodnu ravnopravnost i slična opšta mesta koja se čak i u Srbiji podrazumevaju. Na taj način je i bez Soroša nastavila da deluje, zajedno sa nekim srodnim organizacijama koje uporno traže “denacifikaciju Srba” (mada ovde nema ekstremista ni manje ni više nego što ih ima jedna Velika Britanija ili Francuska), kao stalni tužilac srpske nacionalne stvarnosti, pa je u ime toga, nedavno, dobila i orden Legije časti od Francuske države. 

  Ali, priča o Srpskoj kablovskoj mreži, koja se otvorila kao zao duh iz boce, pokazala je da su naslednici Sonje Liht jedno bahato, gramzivo, primitivno i neuko pleme, kojim bi njen Fond za političku korektnost svakodnevno mogao da se bavi umesto što traga za “nacifikovanim Srbima”. Istovremeno, Srpska kablovska mreža kojom je Đerđ Soroš praktično isplatio promotere građanskog društva u Srbiji, predstavlja jedan nepatvoreni bastion pljačke srpskih korisnika, i najbolji primer kako funkcioniše mašinerija novog svetskog poretka u odnosu na male zemlje i male narode.

  Bogataši i siromasi

  Dok je sedište Srpske kablovske mreže (SBB) u Beogradu bilo u prvobitnom poslovnom prostoru, (Beogradska ulica), na vidnom mestu je bilo istaknuto upozorenje da niko, pod pretnjom otkaza ne sme korisnicima da saopšti gde se nalazi direktorova kancelarija!

  Naravno, upozorenje je bilo postavljeno tako da ga vide i zaposleni i korisnici, kako bi svima bilo jasno da je na snazi zakon ćutanja. A nezadovoljnih i opljačkanih korisnika bilo je i onda i danas dovoljno da bi svaka ovdašnja vlada morala da interveniše jer je reč o interesima desetina hiljada građana.

  Sadašnji direktor Srpske kablovske mreže, Draga Šolak, ima kancelariju koja zauzima polovinu šestog sprata u ulici Kralja Petra u Beogradu i skoro nikada nije u njoj. Njegovi radnici, na desetine njih, rade u prostorijama manjim od 30 kvadratnih metara.

  Srpska kablovska mreža (SBB) zakupljuje od Telekoma link od 20 gigabajta, a deli ga kao link od 40 gigabajta, kako bi stalo što više korisnika. To izaziva stalne havarije i “pucanje veze”, pa mnoštvo korisnika SBB svakodnevno nema televizijski signal.

  Zbog ovakve sumanute trke za zaradom, a na štetu i preko interesa građana, svaka vlada u svakoj civilizovanoj državi zaustavila bi ovakvo kriminalno delovanje jedne korporacije, ili bi naterala tu korporaciju da plati ogromne sume odštete. Na žalost, to nije slučaj u Srbiji. 

  Tačan broj zaposlenih u Srpskoj kablovskoj mreži je 768, a većina radnika ima tretman kao najamna radna snaga sa mizernim platama i svakodnevnim skandaloznim kršenjem i radnih i ljudskih prava. Njihove afričke plate kreću se od 15.000. do 19.000. dinara, a nadoknada za takozvani topli obrok u iznosu od 150 dinara dovoljna je da svaki od zaposlenih dnevno ima na raspolaganju impresivnih šest dinara kojima treba da održava “radnu energiju”. Na drugoj strani, kafa iz automata u sedištu SBB-a iznosi 20. dinara. Upadljivo je da su, uprkos tome, plate male i povlaštene menadžerske elite od 100.000 do 200.000 dinara.

  Čudno kako Sonja Liht i njen Fond za političku izuzetnost (šta god to značilo) ne podigne svoj robespjerovski glas i zaštiti na stotine mladih ljudi od surove pljačke i eksploatacije, pa na konkretnom primeru, u kompaniji od koje verovatno i ona živi, pokaže koliko su joj na srcu ljudska, građanska i ostala prava.

  SBB ima oko 200.000 korisnika kablovske televizije, i samo na tome zarađuje toliko da može da živi “na mnogaja ljeta”. Tu su još i prodaja paketa “Total TV” a broj korisnika kablovske televizije se menja iz dana u dan i nije ga lako utvrditi. Na taj način je ova prava fabrika para stvorila jedan uticaj u društvu koji je prešao granice “bezbednosno interesantne grupacije”, i postao pretnja za bezbednost građana. Izvorište ove nesigurnosti nalazi se u nesmetanoj mogućnosti kontrole privatnog života svakog korisnika pojedinačno. No, to je već tema za sebe i ne tiče se samo Srpske kablovske mreže.

  Kad već nije bilo ni Helsinškog odbora za ljudska prava , niti pramajke novooverene demokratije Sonje Liht i njenog izuzetnog fonda da zaštiti unajmljenu sirotinju u SBB, potlačeni su sami počeli da deluju: nedavno se desila krađa čak 700 modema, sprave sa kojom svako može sam sebe uključiti na kablovsku mrežu, neposredno uoči pripreme ovog broja Tabloida izgoreo je i računski centar pod nepoznatim okolnostima. Ako srpska vlada nema načina da zaustavi ovu mašinu za čerupanje građana, imperija će se samo srušiti delovanjem iznutra. Tu neće pomoći ni proglašeni zakon ćutanja o ličnim primanjima i kretanju direktora, niti će pomoći danonoćno praćenje zaposlenih putem video nadzora, prisluškivanja telefonskih razgovora i drugih oblika savremene torture.

  Ne čujem dobro…

  Doživljaji samih korisnika SBB-a ponajbolje govori o tome kakvu “guju u nedrima” gaje i šta im se dešava kad krenu u potragu za uslugom koju svakog meseca uredno plaćaju.

  Stanovnik beogradskog naselja Altina, i sam zaposlen u srodnoj firmi, za Tabloid je ispričao svoje iskustvo sa najvećim srpskim kablovskim operaterom: 

  “…Pre godinu dana uveo sam kablovsku televiziju, a pre nekoliko meseci i kablovski internet. Čim je došlo do prve tehničke neispravnosti, pozvao sam operatera SBB. Tvrdim da nikada u životu nisam razgovarao sa nekulturnijim operaterima… Prvo što mi je trebalo tri dana da pričam sa tri različite osobe, da bi posle punih pet dana došli neki sumnjivi tehničari koji su zvanično namestili stvar. Neposredeno nakon njihovog odlaska, dakle, za samo jedan sat, sve je bilo isto i još gore.

  I naravno, opet po ko zna koji put pozovem, da bi mi se javila devojka koja je kranje nekulturna, koja me prekinula u pola rečenice drsko mi je tražila broj telefona koji sam morao da ponovim par puta jer nije čula, a kad sam krenuo da joj postavim pitanje, zalupila mi je slušalicu u pola reči!

  Napominjem da radim isti posao kod drugog provajdera, i kada bih ovako nešto učinio, ne bih dobio opomenu već bih verovatno morao da ekspresno potražim drugi posao…”

  Majstori, majstori…

  Prilikom priključenja na kablovsku mrežu (SBB), radnici ove firme pitali su Đ.M. sa Karaburme da se “prikače” na njegovu struju. Rekli su da je u pitanju normalna procedura, te da će mu biti plaćeni svi troškovi, svakog meseca na žiro račun. Tim prilikom je napravljen i napravi se aneks ugovora kojim se SBB obavezuje da plaća struju građaninu Đ.M.

  Verujući da čini dobro delo i da će “majstori” iz SBB imati to u vidu u slučaju nekih tehničkih neispravnosti, te da može da računa na njih, Đ.M. je potpisao i aneks ugovora.

  Prošli su meseci, prošla je godina, ali od para ne beše ni traga. Niti od “majstora”.

  Građanin Đ.M. nedavno je dobio obaveštenje od SBB koje ga je čekalo u poštanskom sandučetu: “U prilici ste da postanete korisnik kablovskog interneta, pozovite naš broj i doći ćemo u vašu kuću!”. To je Đ.M. jedva i dočekao, pa je odmah pozvao “majstore” da urade šta treba. Strpljivo je sačekao da sve obave, a onda se pozvao na onaj aneks ugovora kojim je na prevaru nateran da plaća struju SBB operateru. Sredićemo i to, rekoše “majstori”. Nekoliko dana potom, iz SBB su mu javili da “ne postoje uslov” za njegovo priključenje na internet. “Majstori” su shvatili da građanin Đ.M. ima nameru nešto da naplati, te je nezgodno da ga preterano često viđaju.

 22. panonis kaže:

  @ Milan

  Koji je tvoj problem? Ako mi daju uslugu koju placam – ok, ako ne dobijam sto placam onda raskinem ugovor!

  S’obzirom da kada dodju u Su moraju odma krenuti sa optikom, imacemo internet 4 UP/15 DWN Mbita za 1690 din!?!

  http://www.sbb.rs/Internet/5226/Fiber+Power.shtml/nav_start=0

  Imas u gradu nekog ko moze da bude konkurencija?

  A tehnicka podrska tesko da moze biti losija od postine!!

   

  P.S. Na Radijalcu ne rade digitalni kanali

 23. Anonimni kaže:

  @panonis 
  vidi se da nemas blage veze sa stvarnoscu,ja nisam neki strucnjak u ovim stvarima,ali i meni kao laiku je jasno to i da dodje SBB u Suboticu,kako ti kazes odmah bi isao opticki kabel i prikljucak i brzi internet,sve je to u redu ali da bi do toga doslo oni moraju prvo da razvuku te svoje opticke kablove,po celom gradu,pa onda da ubede KDS-ove korisnike da nude jeftinije i bolje uslove i pitanje je koliko bi to korisnika bilo i da li bi bilo isplativo da oni uloze sva ta sredstva,koja uzgred nisu mala a da onda takvi kao ti kazu ako nisam zadovoljan,raskidam ugovor,nesto tu ne stima u tvom razmisljanju…

 24. panonis kaže:

  Stvarno ne razumem sta si hteo da kazez! Pa logicno je da moraju biti(SBB) kvalitetniji od KDS-a jer im se ne bi isplatilo odnosno niko nebi presao kod njih! 

  A u ovom trnutku je KDS josu 80-tim godinama

  U ostalom imam satelitsku i svakako to sve gledam dzabe preko dreambox-a u HD rezoluciji 🙂

   

 25. of kaže:

  autonom:

  …..halo monopolisti…….dovuci te SBB……..

  …dovucite

 26. Kramer kaže:

  SBB sam gledao u Somboru i zaista je kvalitetan kablovski operater i ako bude kvalitetan kao i u So, preporucio bih ga svima. Trenutno gledam IPTV jer je KDS losh! Ako bude SBB i u Subotici, odlicno!!! A Milan vise prica o Sonji Liht nego o SBB operateru, sto ocigledno vise govori o njemu samom nego o SBB-u.

 27. Igor kaže:

  Sve uzimajte samo nemojte u posti i to kablovski jako los

 28. Varga Arpad kaže:

  Spostovanjem ali i sa razocarenjem se obracam.Danas je subota 14.05.2016. U 12 sati i 30 minuta vetar je u Bajmoku kod bazena srusio jednu nosecu banderu kablovskog operatera i od tada nemamo signal,a i licno sam otisao da proverim informaciju,otisao na lice mesta i ustanovio stvarnu situaciju.E sad problem je u tome sto je subota i niko ne dize telefone da prijavim kvar odnosno havariju,sto bi znacilo da mi u ovo kvartu necemo imati signal barem 2 ili 3 dana a mozda i vise.Stoga vas obavestavam ovim putem da nisam spreman da platim racun u potpunosti a posto je inace signal u ovom kvartu prilicno los i po nekim informacijama problem je neki glavni kabal za ovaj kvart vise nego verovatno cu otkazati paket i preci kod drugog operatera.Neverovatno je da ovakva firma nema dezurnu sluzbu preko vikenda.

 29. Zox kaže:

  Zna li neko kada dolazi SBB u Su ?

 30. stormwatch kaže:

  @Zox

  Pa SBB je vec odavno u Subotici.

 31. Miroslav Deverdek kaže:

  Zašto je ukinuta PRVA PLUS U SUBOTICI I NAŠA televizija

OSTAVITE KOMENTAR