Postavljen WIFI PARK u Velikom parku na Paliću

Na šetalištu u Velikom parku, najposećenijem turističkom delu Palića, postavljen je Wifi park, koji će pružati brz, kvalitetan i besplatan internet svim posetiocima Palića.

veliki park

Wifi park je rezultat saradnje između AD “Telekom Srbija” i preduzeća “Park Palić”, na području primene savremenih tehnologija u razvoju turizma.

Preduzeće “Park Palić” je zahvaljuje “Telekomu Srbija”, na ovako značajnoj donaciji,  koja će doprineti razvoju turističke destinacije Palić i jačanju konkurentnosti destinacije na regionalnom tržištu.

Naš zajednički cilj je zadovoljstvo korisnika odnosno turista, te ćemo u tom pravcu oblikovati strategije i planove te pokušati da budemo maksimalno aktivni u procesu reagovanja i prilagođavanja najnovijim tehnologijama a samim tim i izmenjenim potrebama naših klijenata.

Želimo svim posetiocima lep boravak na Paliću u nadi da će uz pomoć Wifi parka pronaći u najkraćem roku sve što ih zanima i podeliti sa prijatljima utiske sa Palića!KOMENTARI

  1. Alisa u Zemlji čuda kaže:

    Ako, recimo, uz Wifi skalameriju i pronađu jedan od 8 WC-a, iliti objekata u koja je i car prinuđen da ide peške, zadovoljstvo će biti tek delimično: SVI su zakatančeni! U sezoni ili van nje svejedno?!

    Nasuprot tome, Vikend naselje zvano Zona sumraka, dostupno je preko cele godine, ali koja vajda, kada nikakav, pa ni virtuelni putokaz ne usmerava znatiželjnike. Biće da je zato što je veće sr’nje od svih osam pomenutih zajedno.

OSTAVITE KOMENTAR

43 + = 49