Postavljena rampa za invalide

Postavljena je rampa za invalide ispred filijale PIO. Novac za rampu je trebalo da bude obezbeđen od prošlogodišnjeg Bala gradonačelnika, ali zbog velike zainteresovanosti i drugih institucija pare za rampu je obezbedio Pokrajinski fond penzijskog i invalidskog osiguranja.
Gradonačelnik saša Vučinić kaže da je novac od prošlogodišnjeg bala gradonačelnika invenstiran u devet drugih Udruženja invalida i osoba sa posebnim potrebama. Članovi pomenutih udruženja dobili su neophodna medicinska i tehnička pomagala.

Slika

– Sedam Udruženja osoba sa invaliditetom dobilo je po 100 000 dinara. Udruženju „Hosana“ dodeljeno je 200 000 dinara, dok je 300 000 pripalo Udruženju za slepe i slabovide. Dodeljen novac Udruženja će da iskoriste iskoristiti za nabavku specijalnog računuara, koji slabovidim licima omogućava da pročitaju svaki tekst – rekao je sekretar Udruženja slepih i slabovidih, Sava Papić.
Ovogodišnji Bal gradonačelnika biće održan 5. marta u Maloj Gostoni, a cena ulaznice je 10 000 dinara i novac će biti uplaćen u Fond za lečenje teško obolele dece.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: