Postavljena signalizacija i na Paliću

Turistička organizacija Subotice završila je delimično drugu fazu projekta za postoavljanje turističke signalizacije. Urađena je sva tehničko – projektna dokumentacija koja se tiče postavljanja ovih tabli na celoj teritoriji grada. Ove godine je postaviljena turistička signalizacija na ulaznim pravcima u Suboticu a pre dve nedelje je završeno postavljanje na pešačkoj zoni na Paliću čime je odrađena prva faza tih radova. U okviru radova na Paliću na pešačkoj zoni je postavljeno 12 tabli, a u zavisnosti od same lokacije varira i broj znakova koji je na svakoj od tih postavljenih tabli. U Subotici su na svim glavnim lokalnim i magistralnim saobraćajnicama postavljeni znaci, tako da je Subotica potpuno završena, navela je Ivana Jovčić, direktor TOGSa.

 

Podsećamo da je Turistička organizacija grada Subotice u skladu sa javnim konkursom za dodelu subvencija i dotacija za projekte razvoja turizma u 2012. godini koje je raspisalo Ministarstvo finansija i privrede, objavljenim u dnevnom listu „Politika“ 18. 01.2012. godine, Turističkoj organizaciji grada Subotice dodeljeno 3.500.000,00 dinara.

 

Dodeljena sredstva su odobrena za Postavljanje turističke signalizacije i izradu projekta za vođenje turističkog saobraćaja na području grada Subotica – Faza II, što obuhvata:

 

– Izradu projekta za postavljanje turističke signalizacije u pešačkoj zoni Palića, za vođenje turističkog saobraćaja na Paliću kao i za vođenje turističkog saobraćaja u Hajdukovu,
– Postavljanje turističke signalizacije za vođenje turističkog saobraćaja na ulaznim turističkim pravcima u područje grada Subotice i
– Postavljanje turističke signalizacije u pešačkoj zoni Palića.

 KOMENTARI

 1. Marko kaže:

  Joj, meni je to ipak malo mnogo novca za sve ovo, al’ ajd…

 2. Nemet kaže:

  Bože, pa ovo piše ČAK i na mađarskom, ne kao u gradu. Sada ću da vidim te silne Engleze, koji će svakako zalutati po Paliću! Nije, valjda da je nekima ipak došla pamet iz …  u glavu. OZBILJNIJE: Svaka čast, najzad nešto pametno i “subotičko”!
   

 3. Suncica kaže:

  neko ovde kraducka

 4. Neophodan kaže:

  Suncica:

  neko ovde kraducka

  Neko je morao da obezbedi sredstva za zdanje JP koje je izgradjeno na izlasku iz Subotice,prema Palicu, pa to sve kosta.. :)))

OSTAVITE KOMENTAR