Potpuno zatvaranje ulice Maksima Gorkog

Zbog rekonstrukcije ulice Maksima Gorkog i nanošenja završnog asfaltnog sloja u delu ulice Maksima Gorkog, od ulice Đure Đakovića do ulice Matije Gupca doći će do privremene obustave saobraćaja (potpuno zatvaranje) i to:
– od 05.12.2019. godine od 16 časova do 06.12.2019. godine do 15 časova
– 07.12.2019. godine od 10 do 17 časova.
Alternativni pravac 1: kroz ulice Đure Đakovića, Zmaj Jovinu, Trg sinagoge, Petefi Šandora, Trg žrtava fašizma, Matije Gupca.
Alternativni pravac 2: kroz ulice Trg Lazara Nešića, Mirka Bogovića, Matije Gupca.

Šef službe za lokalni ekonomski razvoj

Božidarka GolubovićKOMENTARI

 1. Weng kaže:

  Da se završi .

 2. Tarabic kaže:

  Tuga bozija u sred spica, samo strucnos pre svega

 3. .U.Gizela kaže:

  Odlicno i cestitam ali za ovaj grad malo asfartiranja je malo .i dalje su putevi uski …putevi su za 2 fice pravljenje pre 50 godina i ostalo je i tako …savremenim autima trebaju drugaciji putevi i ako se treba da se rusi neka vlazna rusevina .

 4. paulina kaže:

  hahahahahaha, građani sve što se više bune i gunđaju, po portalima, naravno, jer za ulicu su svi lenji, ovi iz vlasti nas sve više j u…..svaki dan neko novo sranje….ljudi, nemojte se više buniti ni gunđati, vidite da je kontra efekat….ni jedan dan još nije prošao a da nas nisu “obradovali” i ujebali sa nekim glupostima, svetleće reklame,sjebano šetalište, radijalac, ukidanje N1, zatvorene saobraćajnice, seča drva na Paliću zbog parkinga, i ostala sranja, a mi samo laprdamo, a oni nas samo j…u i smeju nam se u brk….bravo majstori, svaka vam čas….

 5. ...True kaže:

  Nas glavni put u gradu Beogradski put je sirine kao neki sporedni u Ns.

 6. Naplata putarine kaže:

  @ …True,

  Beogradski put je nesto stariji od celog Novog Sada. Kada je put pravljen norma je bila da prodje volovska zaprega sa letinom. Znas oni volovi “Madjarci” kao su ih nas stari nazivali, ili Podolsko govedo po novom nacinu izrazavanja. Uglavnom taj put je vekovima dobro sluzio za transport svega i svacega. Da je meni danas samo po dinar od svake one vojske koja je tim putem prolazila, bez obzira u kome smeru, bio bi sada sa sigurnoscu vrlo bogat covek.

 7. Čele kaže:

  Sramota koliko dugo traju radovi.

 8. Andrej kaže:

  Pricao mi je otac da je ovaj nas cuveni E5 put od ulice Matije Gupca pa do Elektrovojvodine izgradjen svojevremeno za 6 meseci u kompletu. To je bilo pre vise od pola veka. A ovi sad ovaj delic svega toga prave evo vec 6 meseci i ko zna kad ce da zavrse. Napredno nema sta. Djilas je kriv.

 9. OxxO kaže:

  Psttt…nemojte nikom reći ali radove koji će kompletirati ovu deonicu će produžiti do marta, pošto su letos četiri samo meseca raduckali, pa posle počeli da rade. Usput se i kurta i murta ugradio, firma koja je dobila tender nabavila mehanizaciju, p tek onda počeli da ozbiljno rade. Kod nas u Srbiji ugradnja košta više od izgradnje.

 10. ...True kaže:

  Naplata putarine
  Ma znam ja to, poruka mog komentara je bila ta da se mi Suboticani ne umemo vec 20 i kusur godina izboriti da se u nas grad ulaze iz iste kase iz koje se ulaze i u Ns i u ostale gradove. Nasi kruzni magistralni tokovi su smesni naspram onih u Ns. Itd da ne nabrajam sta sve… je minimalizovano kod nas. Bila je Subotica medju top 10 gradova u nekadasnjoj Yugi a sad smo u top 10 aki odnazad a ovi na vlasti nam uporno objasnjavaju kako je to sve super za Suboticu a mi u njoj samo cutimo i odobravamo im sve.
  Ns u ono vreme nije imao ni jedan bulevar dok smo mi imali nas bulevar nama zvani beogradski put, Ns se razvio u “bezbroj” bulevara (i sve ostalo sto ide uz to) a mi jbt nista, hvale se sa prosirenjem asfalta 1,5 metar i duzine 600 metara, a te buduce trake bice jedva 2 metra sirine ali sve ukupno sa belim linijama s obe strane. Uhhh besan sam jako na svu vlast u Subotici od nazad 20 godina pa sve do danas. Svi ali svi su uspeli da nazaduju Suboticu a mi Suboticani kao i svaki put nista ne radimo da ih u tome sprecimo.

 11. Meritor... kaže:

  Samo da ne izgrade saobračajnicu kao što su radili kod nove zgrade na početku ulice Petefi Šandora .Naime kod svake veće kiše ceo kvart ‘pliva u vodi’.Da nisu stručnjaci zaboraviti priključke postojećih kanalizacija na novoizgrađeni kolektor prema ulici Matija Gupca…? Inaće ni taj kolektor ne funkcionira jer kapacitet odvodne kanalizacije u ulici Maksima Gorkog prema velikoj pošti više nem kapacitet za primanja oborinskih voda…a nešto šteka i sa visinskim razlikama odvodnje…

 12. Poz... iz EU kaže:

  Ovo jos nije gotovo . Strasno!!!

 13. ČINJENICA kaže:

  Biće “zatvorena” kao i desetak metara od “Gomeksa” u Radićevoj do “Zvezde”?Jer, i pored znaka “zabranjen saobraćaj u oba smera” (II-3) u nivou te prodavnice, promet se odvija kao da ga ni nema. I dok za vožnju ka M. Gorki, u kojoj su radovi u toku, nema ama baš nikakvog opravdanja, za skretanje u pravcu “Prozivke” nije “kriva Drina” nego izvođač radova. Štednje radi ili iz nekog drugog razloga,,ne samo da na ulazu u bočni sokak nije postavio znak identične sadržine, nego ni zabrane (s)kretanja iz smera “Patrije”, odnosno PTT-a I, a i znak preko puta “Volana” obaveštava vozače, mada preuranjeno, da se prestroje, pa i udesno. “Srećom” te imamo opštinskog saobraćajnog inspektora, Savet za (ne)bezbednost u saobraćaju, JP za puteve, saobraćajnu policiju…inače!?.

 14. strahinja kaže:

  @Poz… iz EU
  Aj ne komentariši na Subotičkom portalu. Ako ti nije bilo dobro tu, otišao si, ne vraćaj se, dosadni ste. Muka mi je od Vas.

 15. Salamander kaže:

  Prolazili neki kinezi neki dan pa mislili da su naši pravili most na tom delu jer su čulil koliko im vremena treba i po kojoj ceni su odradili posao. Samo se mi šalimo a oni i dalje skidaju kajmak koji je deblji od mleka.

 16. Poz... iz EU kaže:

  STRAHINJA !!! Ta mržnja znači samo jedno. Hteo bi da izađeš ali neznaš kako i sad smo mi krivi. Mi smo izašli i bolje nam je, ALI i dalje volimo naš Grad, našu Subiticu. I uvek sretno odemo dole da se prošetamo. “Svuda pođi, ali kući dođi”.
  Ta mržnja znači samo ljubomoru, najgora vrsta ljudi!!! Tako da budi ti tamo i mrzi nas koliko hoces.

 17. Djuka kaže:

  @Andrej
  Nije bas 50 leta ali 40 i nesto sigurno.
  Dodao bih da se tada, celom duzinom, ispod puta ugradjivala i kanalizaciona i vodovodna mreza, autobuska stajalista i u dobrom delu i biciklisticke staze.
  I za sve to im(nam) je trebalo samo nekoliko meseci.

 18. Aleksa kaže:

  @Djuka
  Pa nije trajalo bas nekoliko meseci jer se put gradio od ulaska u Suboticu do Palica, a usput su gradjene i obilaznice – Otmara Majera sa Pacirskim putem i Izvorskom, Bajnatska, Losinjska, put kraj Severa do sadasnjeg Rodica, most za Pacirsku prugu (koja vec onda nije bila u funkciji). Ovaj put je nazalost doveo do ukidanja tramvaja od Aleksandrova do Palica.Tramvajska pruga od Aleksandrova do nove opstine je stradala zbog prosirenja puta Desna strana puta od nadvoznjaka kod nove opstine do Palica je izgradjena na trasi tramvajske pruge. Iskreno, ni ja se ne secam koliko je to vremena trajalo, verovatno vise godina.

 19. --------------------------- kaže:

  Šefica službe HMMMMM-a ko je onaj jorgovan iz drugog javnog preduzeća???Onaj oholi, drski, bezobrazni, nadmeni, nepismeni megatrendaš koji maltretira narod …sotonska slugoooooooo, uskoro ćeš biti GOLUB preletač jer ti gnezda neće biti, narod te je prozreo.

 20. Djuka kaže:

  @Aleksa
  Ja govorim o delu izmedju Partizana i Patrie. Kakvih par godina, par meseci je u pitanju.
  btw nije gradjenje puta ukinulo tramvaj, pobogu. Tramvaj je ukinut pre toga.

 21. Brane kaže:

  Sve, sve, ali šleper u Zmaj Jovinoj i onda se zaglavi na kružnom toku na početku Radijalca. Pa da li je moguće da se niko nije setio da postavi saobraćajnu policiju na pravce koji su navedeni kao alternativa zatvorenoj saobraćajnici??? Stranci kamiondžije ne čitaju subotičke sajtove.

 22. Komanč kaže:

  @ True … Naplata putarine …
  Tačno. Novi Sad je palanka koja je o trošku naroda, pre svega nas u Vojvodini, postao ozbilhan grad. Oni starog jezgra grada gotovo da i nemaju, sve gradile komunjare. A kako? Pa 2/3 budžeta pokrajine direktno, a kroz državne organe, institucije, fondove … i više od toga, ostaje u Novom Sadu. Subotica, Sombor, Kikinda, Sr. Mitrovica, Zrenjanin, Pančevo, Vršac ……. < Novi Sad. 1/3:2/3 ili gore.

 23. Aleksa kaže:

  @Djuka
  Informisite se prije pisanja neproverenih podataka – linija prema Aleksandrovu je ukinuta 1969 godine zbog izgradnje E-5 puta, Kada su radovi stigli do Poste, 1974.godine je ukinut i ostali deo tramvajske mreze. Put E-5 kroz grad je gradjen u etapama, a u medjuvremenu su se koristile obilaznice koje sam u svom telstu naveo.

 24. strahinja kaže:

  @Poz… iz EU
  Hahahahhahahahahahahah, e hvala ti druže, nasmejao si me najstrašnije. Ne, nikada napustiti ovu zemlju neću, niti sam ikada planirao. Pametan se može snaći gde god. Imam istu platu kao ti u EU (možda imaš malo veću, više te poštuju kao radnika, ne plaćaju te u koverti), troškovi su mi 10x manji. Sve drage mi osobe su ovde, prijatelji su tu.

 25. Poz... iz EU kaže:

  “Strahinja” lažeš sebe, nas NE!!! Ako nemas protiv nikog nista, onda sto mrzis one koji su izasli. Ovde ko zna nemacki ima lepu platu, sa malo rada. A nije sve u plati ” Nesrećo jadna”! Sam način života je drugačiji: Ako ćeš kod doktora ides privatno, na racun dezave, gracki prevoz lepo uređen, ulice čiste i uredne, školstvo ekstra funkcionise, sve u svemu sistem je lepo sređen. Na sve to normalno sa dve plate se jako lepo živi. Ali na sve to mi volimo našu Suboticu, većnom imamo stanove tamo i volimo otići kući. Ja sam rođen u Subotici, tamo mi je detinstvo, mladost i uvek ću sretan ići dole i pogledati gracku kucu, palic…. praticu ove porte i komentarisati jer to je moj grad u srcu i dusi!!!! A ti nas mrzi koliko hoces, to je tvoj problem jadniče bedni.

 26. Dr sc. tro. Stormwatch kaže:

  @Komanč

  Bravo majstore! Konachno neko josh da kazhe pravu istinu! Ja sam upravo zato da se Vojvodina ukine kao Autonomna Pokrajina poshto to ona odavno nije…to je samo nachin da ovi iz novog sada uzmu sve novce sebi, nashe vojvodjanske novce!!!….sad ce biti bla bla truch od nsadjana koji se ovde katkad skupljaju o tome kako ns najvishe zaradjuje i kako je normalno da Vojvodina radi a ns se gradi…BULLSHIT! I u vreme Ex Yu Subotica je pravila plus u budzhetu a novi sad je iskljucivo pravio gubitke i zhiveo na troshak cele Vojvodine…oni nikad sa tom jadnom industrijom shto su imali nisu uspeli da naprave plus a Subotica je kao industrijski gigant vechito bila osudjena da gaca u blatu za svoje novce koji su uvek ishli u jebeni novi sad….kradja je postala posebno otvorenog tipa u doba gradnje spensa, kada je isti poslovno sportski centar koji navodno svi Vojvodjani koriste izgradjen u sred novoga sada i to Vojvodjanskim parama….ako odes na Skyscrapercity forum kod onih primitivnih debila i malo prolistas forume videces da sam ja pre 12 godina tamo uredno napravio haos jer su pocheli novosadjani da tvrde kako je spens izgradjen iskljucivo parama samodoprinosa novosadjana…BULLSHIT….a malo kasnije su rekli da Suboticu treba unishtiti jer je Ekonomski Fakultet u Subotici imao u to vreme novu komplet opremljenu fitness salu a novi sad govnjivi koji ni nema ekonomski fakultet istu takvu salu nije dobio!

 27. strahinja kaže:

  @Poz… iz EU
  Nisam ni jednom rekao da “VAS MRZIM”. Rekao sam da mi je muka od Vas što na srpskim portalima nabijate na nos kako je ovde ovo ovako, ono onako itd, a u ovom konkretnom primeru vi sa vašim “imenom” “Poz… iz EU” aludirate kako je tamo bolje. Ja samo hoću da kažem da mene to apsolutno ne zanima i da to zadržite za sebe. Vaš prvi komentar ste mogli da napišete i sa imenom “Janoš, Pišta, Petar, Zoran, Nikola”. Velika je razlika.

 28. strahinja kaže:

  Inače ako ćemo da zalazimo u sistem, politiku i slično. Ista ta Nemačka u kojoj ti je toliko lepo sa svojom vlašću uništava ovu zemlju koju ti toliko voliš. U Srbiji sistem jeste veliki problem pored kriminalnih organizacija koji su isti stvorili u prethodnih 20 i kusur godina. Najveći problem ovde su glupi građani koji iste podržavaju za jedan sendvič i slično. Subotičanima je problem svetleća reklama u centru grada. Iste takve reklame imaš u Nemačkoj na 350.000 mesta. Iste takve reklame imaš i u Beču, Pragu, Bratislavi, Budimpešti, pa čak i u našem Beogradu. Subotičanima je problem ovo, problem ono. Subotičani se bune što nemaju više SK kanale, N1 itd. Pa u istoj toj Nemačkoj, pa velikoj nam Americi, i sličnim “uređenim” zemljama postoji skoro pa identična situacija i niko se ne buni. Srbija se loži na nepotrebne gluposti. Ustanite ako Vam nije lepo, dobro. najlakše je otići preko. Usput 85% ljudi koji su otišli rade na skeli, čiste kuće, apartmane, rade na šalterima menjačnica i slično. Jeftina radna snaga. Pff.

  (Da napomenem da nemam apsolutno ništa protiv navedenih radnih mesta, samo kažem)

OSTAVITE KOMENTAR