Потрага за девојком и њеним момком

Суботичка полиција, како незванично сазнајемо, и даље трага за малолетном девојком из Бајмока и њеним дечком Роландом Б., који се сумњиче за тешко убиство Стане Иванковић (57) из Бајмока.
.

Осим штурог саопштења у којем се каже да је пронађен женски леш, суботичка полиција се више није оглашавала.

.
Како смо успели да сазнамо, малолетна девојка је са својим оцем Н. У. чувала кућу убијене Стане у Бајмоку док је она радила у Немачкој.

.
Брат покојне Стане Ђуро Узелац је 20. октобра пријавио нестанак сестре, а Н. У. полицији у Сомбору, пошто су родом из Алексе Шантића, 21. октобра нестанак ћерке.

Како незванично сазнајемо, једна женска особа, чији се идентитет утврђује, покушала је крајем октобра да подигне новац с банкомата на Палићу с картице убијене Стане.

.
Мештани Бајмока су уплашени и прилично неповерљиви према непознатим лицима. Бајмок је, поред много лепих ствари које се дешавају у овом селу у близини Суботице, остао упамћен и по Јосипу Вујићу, званом Јоса Сикирица, који је деведесетих година прошлог века у овом насељу извршио неколико тешких и свирепих убистава. Сада су се над Бајмоком поново надвили црни облаци, а у домаћинске куће увукао страх јер је ово четврто нерешено убиство.

.

DnevnikKOMENTARI

  1. Goran kaže:

    nije devojka cuvala kucu,nego njen otac,njih dvoje se ne sumnjice za nikakvo ubistvo,sve je jos pod istragom,i ovakve dezinformacije su veoma neprijatne.nestanak devojke je prijavljen 24.-og a ne 21.-og.

  2. Johan kaže:

    Ne bih da komentarisem tragedije koje nisu razjasnjene jedino mogu izjaviti saucesce porodicama zrtava ali 4 neresena UBISTVA u Bajmoku kako ne komentarisati !? Policija nam je bruka i sramota! Jel neko dobio kaznu, otkaz jel neko suspendovan? Nije, jer moze im se ! Naravno drzava nece odgovarati jer takvih zakona nema ali bitna je nova prva pomoc ,bacen pikavac prijava prebivalista dok nam gradovi vrve od avganistanaca i sl.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 89 = 95

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: