Potvrđeno: Hotel Galerija zatvoren od 1. januara

Hotel Galerija iz Subotice od 1. januara pa nadalje neće biti u mogućnosti da pruža hotelske i velnes usluge zbog epidemiološke sutuacije izazvane koronavirusom, navodi se na sajtu tog hotela.

“O datumu ponovnog otvaranja hotela i Wellnes centra bićete pravovremeno obavešteni. Kao i do sada, poštujući epidemiološke mere, na raspolaganju su vam konferencijske i sve druge usluge za organizaciju događaja”, piše na sajtu hotela.

Restoran Atrijums plejs i kafić Atrijums kafe koji se nalaze u sklopu tog objekta ostaće otvoreni, a njihovo radno vreme zavisiće od važećih mera.

izvor: b92.netKOMENTARI

 1. Gligorije kaže:

  Jujuuj…i gallerija propada…da li zbog korone ili zbog nestanka tj upokojenog vlasnika…ko zna!!

 2. suboticanka kaže:

  U hotelu vreba virus a na Buvljaku ne? Ajte molim vas! Ili zatvorite SVE osim bolnica,ambulanta,suda i policije ili otvorite sve i pustite ljude da zive!!!

 3. Toranj kaže:

  Šteta za ovo velelepno zdanje. Nije ni pre korone bio iskorišten kako bi mogao.

 4. uzas kaže:

  imate problem sa vasim sajtom. Na mobilnom se ne mogu otvoriti vesti, odnosno kada se otvore, ne vidi se nikakav tekst a evo kao sto sada vidim preko obicnog kompa, imate neki bag prilikom otvaranja vesti. Ili radite neki update pa ste nesto sjebali ili je nesto drugo u pitaju. Sve u svemu nesto vam se pojebalo na sajtu.

 5. .... kaže:

  @uzas
  obriši KEŠ na telefonu i moći ćeš da otvaraš vesti

 6. Lepak kaže:

  Loša cenovna politika i loš menadžment…

 7. uzas kaže:

  hvala na savetu

 8. Anonimni kaže:

  i ovakjo za nista nisu bili

 9. Prozivka kaže:

  Zašto ne mobilnom ne mogu da vidim komentare? Ovo se dešava od pre nedelju, dve.. Zaista vam je mobilna aplikacija trash!

 10. Experts kaže:

  Vidis ti ove experte sa komentarima sve znaju.
  E sad hotel ne radi i nije jedini
  Nema turista sta je tu cudno.

 11. Aurora borealis kaže:

  Da li neko od eksperata za hotelijerstvo ima otprilike nekakvog saznanja koliko jedan takav objekat sa svim svojim pogonskim troskovima kosta na dnevnoj bazi. Struja, voda, personal, grejanje i jos mnogo toga sta je potrebno za ugostiteljstvo i hotelijerstvo. Pri tome gosti ne dolaze zbog pandemije i nema nikakvog prihoda. Za one sa jednostavnijom cerebralnom funkcijom – To vam je kao da imate jedan skupi automobil, svaki dan ga startujete i onda ostavite motor da radi celog dana i trosi benzin, a vi se sa tim kolima ne pomaknete sa mesta niti jedan cantimetar.

 12. Novi Talas kaže:

  Ako se sad nisam šlogirao…pa tamo je bila jedna fina teretnica gde su vežbali omladinci koji ne znaju ni gotovu supu da skuvaju, koje je sramota da se voze autobusom ili da nose kišobran..a micike male

 13. Anonimni kaže:

  Buvjak se svako veče dezinfikuje posle čišćenja.

OSTAVITE KOMENTAR