Potvrđeno: Za praznik će važiti mere koje je predložio predsednik Vučić

Nakon održane sednice Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa iz kabineta predsednice Vlade Srbije za Nova.rs potvrđeno je da će za prvomajske praznike važiti mere koje je sinoć na RTS-u predložio predsednik Srbije Aleksandra Vučić.

Prema onome što je Vučić rekao u emisiji “Oko”, zabrana kretanja će biti na snazi od četvrtka 30. aprila u 18 sati pa do subote u 5 ujutru.

U tom periodu će penzioneri periodu moći da izlaze u šetnju.

Zabranjeno je okupljanje više od dve osobe.

Tokom subote i nedelje važiće režim koji je do sada važio za radne dane – zabrana kretanja od 18 časova uveče do 5 ujutro.

Ostalo je da Vlada tu odluku potvrdi na sednici.

nova.rsKOMENTARI

 1. Lažni Doktor kaže:

  E ser*m vam se onda u struku, ako se avav pita i za medicinske probleme.

 2. axel kaže:

  Gde ste ,veliki srbi’…? sada čutite….? gde vam je srpski ponos…? Ovaj AV napravio je od vas ‘šaku jada’…?

 3. Gligorije kaže:

  Sve kako je avav predlozio….pa on jebote u sve se razume… mozda i ne, ali se za sve On pita……

 4. Indijanac kaže:

  Opet moram da pripremim maske, odeću za maskenbal i štapove za hodanje starijih lica.
  Noćas ćemo se moja žena i ja prerušiti u penzionere, pa ćemo čitavu noć od četvrtka od 18:00 do subote 5:00 šetati po gradu.
  Nego, da li neko zna kada će biti održana noć muzeja?

 5. STeve kaže:

  Valjda Vucic zna bolje…

 6. Šojić kaže:

  Tito

 7. Weng kaže:

  Tako i treba. ovi sto se bune 2meseca Nerade izlaze skoro svaki dan;. Sad se bune.zaraza u pitanju lekari savetuju
  A oni na av?
  Prosto da čovek neverujes koje sve budale postoje.jebo vas prvi maj.

 8. Dobra ti je ideja kaže:

  @Indijanac – ponesi i ličnu kartu, jer proveravaju da li imaš 65+, a ponesi i 50.000 dinara da platiš kaznu kada te uhvate kao lažnog starca. Puta dva – ti i žena. Ako ne budeš imao ličnu kartu, onda dodaj još i kaznu za to. Sa marvom nerazumnom samo treba oštro.

 9. axel kaže:

  @ Dobra ti je ideja : Samo polako ta ‘marva’ će vas oterati sa vlasti i za sve ćete krivično odgovarat kada se obelodani šta ste svom narodu uradili… i skim ste su udružili da bi narod držali zatvorene a na osnovu neustavnih odluka…

 10. croat kaže:

  Srbija nema predsednicki sistem, po ustavu premijer je onaj koji rukovodi zemljom. Sta je ovaj bolesnik umislio da je neki kralj il sta?
  Za sve one koji ne znaju evo ukratko nadleznosti predsednika http://www.politika.rs/sr/clanak/212098/Predsednik-i-premijer-moc-i-ovlascenja
  https://www.predsednik.rs/lat/predsednik/nadleznosti

 11. Gligorije kaže:

  Dobra ti je ideja
  Pa covce’ indijanac je pravi patriota a ne Ti. Ti ne punis budzet drzave…a on je pravi puni budzet da bi se Vucko mogao kerebeciti…

 12. ffilozoff kaže:

  OPET se namace pitanje=OD cega zive Vuciceve pud;ice

 13. ffilozoff kaže:

  PS pa od NARODA ONAJ deli narodu!!!

 14. Mecca kaže:

  Biti stručnjak, osim adekvatnih stručnih i naučnih zvanja, objavljenih radova, velikog praktičnog iskustva i prepoznatljivosti u stručnim krugovima, znači i da ste kao osoba spremni beskompromisno da branite stavove i spoznaje te struke. Između ostalog i da nikada ne dozvolite političarima da pored vas, uz vaše ćutanje, koristeći vaše prisustvo, svoje sulude odluke pokrivaju plaštom stručnosti.
  Zato, među lekarima koji se na konferencijama za štampu pojavljuju u svojstvu članova kriznog štaba, ne vidim stručnjake. Vidim vrhunski obrazovane moralne patuljke.
  Iz dosadašnjih spoznaja o kovidu 19 s jedne strane i hronologije preduzetih mera sa druge strane, može se uočiti stalna nedoslednost i konfuzija u preduzetim merama. Gromoglasnim ćutanjem na ludorije sveznajućeg AV, svi lekari iz kriznog štaba su nam jasno stavili do znanja da oni nisu stručnjaci. Toliko zejebancije, a ni jedna ostavka !

 15. Sherif kaže:

  Šta nam vredi subota kada će padati kiša. Najavili pljuskove.

OSTAVITE KOMENTAR