Povodom zaplеne falsifikovanog pića “Gorki list“ u Subotici

Nakon vesti da je policija u Subotici zaplenila 60 litara falsifikovanog “Gorkog lista” stigla je reakcija iz kompanije’’ Gorki list’’.

“Kako bi stao na put pokušajima obmane potrošača već 2 decenije, Gorki List uvodi najnovije i najsavremenije načine zaštite originalnosti proizvoda.  Od kraja januara 2017. godine Gorki list je uveo hologramsku zaštitnu markicu za zatvarač i transportnu kutiju. Svaki pokušaj skidanja zaštitne markice sa zatvarača ili kutije, dovodi do uništavanja prvog sloja zaštitne folije, te je oštećenje vidljivo i pojavljuje se natpis OPEN.  Na taj način, sprečava se svaki ponovni pokušaj iskorišćavanja upotrebljene ambalaže.

Najrevolucionarnija zaštita flaše podigla je sigurnost Gorkog lista na viši nivo na zadovoljstvo potrošača koji su mu lojalni i imaju poverenje u njega više od pola veka “– navodi se u saopštenju kompanije Gorki list.

gorki list (1)

gorki list (2)KOMENTARI

 1. Afet kaže:

  Mogu samo reci licemerje…

 2. ludak kaže:

  Ja stvarno ne znam ko pije ovo djubre od pica. Ovo je cista hemija i nikakvih lekovitih trava ovde nema. Cist koncentrat hemije. Fuj

 3. Aleksa kaže:

  A mogli bi da objasnite ko je falsifikovao Pelinkovac u Gorki list?

 4. rufus kaže:

  može, može, ali džaba… ipak je pelindžer naš, hehe!

 5. GoGo kaže:

  Ako se dobro sećam, nedavno je jedan naš sugrađanin, komentarišući neki događaj, spomenuo da se negde pravi falsifikat ovog pića. Izgleda da policija ništa ne može sama, a nekada ni kada joj se prstom pokaže…

 6. Bobisa kaže:

  Hahaha pa nikoga to ne interesuje nisu oni zbog potrosaca nego zbog sebe zastitili bocu a pelinkovac trenutno u gradu pravi bar jos 5 ljudi u kadi hahah jer dobijaju boce dorekt iz fabrike sve sa markicama jahahah dobra vam vest!!!!

 7. Al ste pametni kao deset gusana kaže:

  Bil

 8. Lenin kaže:

  @GoGo “Izgleda da policija ništa ne može sama, a nekada ni kada joj se prstom pokaže…”
  Kad falsifikatori rade pod zaštitom policije.I ne radi se samo Gorki List,nego i sav program falširanih “skupih” žestokih pića za mađare,tako severne komšije to mogu pazaritii po enormno jeftinoj ceni na buvljaku.Poneki stariji mađarski šverceri znaju kod koga su falš pića solidnog kvaliteta.Flaše uglavnom stižu iz Mađarske,kibicovanih iz kontenera za tu vrstu otpada,po 100-150 forinti po komadu,zavisno od potražnje,jer ima i jeftinijih naših sakupljača staklene ambalaže,koji iz naših kafana,hotela i hostesa nabavljaju iste.Prije par godina sam radio na buvljaku.Razvozio robu.I bio sam iznenađen kada sam vidio da baš elita prodavaca radi taj unosan biznis.Doduše ne falsifikuje samo to,nego i cigarete,med,začine razne,čokoladne kreme…I policija ne zna ništa.Ponekad se žrtvuje neko od sitnijih prodavaca sa tezge,ali još za radnje da je neko puko,nikad čuo.Radi li reket?To ne znam!

 9. Lenin kaže:

  Zaboravio sam za falš Arielov tečni deterdžent.Žena nam kupila za beli veš u jednoj radnji preko buvljaka(Trošarina) za bagatelu(600 din,4 i kusur litre).Ne da nije bio za beli veš,nego ni za kolor.Miris jako sličan originalu,ali ne stiže ni desetinku kvaliteta pravog Ariela.A glupi mađari ga nose angro.Mi smo prije kupovali u Tompa diskontu,skoro za duplu cenu,što je ne da odličan,nego perfektan.Žena se obradovala da je našla isto po jeftinoj ceni.Sutradan sam kupio original od poznanika,koji vuče robu iz Mađarske,a radi u hali na tezgi,plativši puno veću cenu od falša.On mi je objasnio odakle dolazi falš.Iz Mađarske!Kinezi ga falsifikuju.Tri komada u kartonskoj kutiji.Često bez matrice,ili sa matricom drugog proizvođača tečnog deterdženta.Najisplativije je kupiti na palete,jer je onda zarada odlična.On to ne radi,jer za to treba jaka veza na granici.A svi znaju ko je glavni za tu robu.Ko rastura preprodavcima.Kaže,samo ćorav ne vidi.

 10. Sojic kaže:

  Coca Cola je zakon

 11. Pacenik kaže:

  Za medjunarodnu NG sam bio u gradu da je docekam (Nevesinje) i u posnatom lokalu “kafana jedno mjesto” su za nas sto doneli koka kolu u staklenim flasicama ali sve na flasici je na cirilici. Pomislio sam “ko zna mozda ameri podrzavaju neguj cirilicu”

OSTAVITE KOMENTAR