Pravedna podela bodova

40 stepeni 22 igarača i nula golova. Da je fudbal težak fizički posao videlo se danas na Gradskom stadionu u Subotici. Što se trčanja tiče, mladost i kondicija su učinili da se izdrži devedeset minuta ali to nije bilo dovoljno da se dođe do kvalitetne fudbalske predstave.

Inicijativa Subotičana, nekoliko dobrih situacija ali ni jedna uz koju bi išao procenat 100. Kao i pre godinu dana u kupu, igrač Radnika Baranin, bio je tajno oružje gostiju. Neverovatno snažnim bacanjima iz auta izazivao je metež u šesnaesercu Spartaka.

radnik surdulica

Ipak, za preostala dva boda mogu više da žale fudbaleri Radnika. Minut pre kraja napadač gostiju se našao oči u oči sa vratarom Spartaka, šutirao u ćošak ali je lopta okrznula  golmana taman toliko da promeni smer i ode iza gola.

 

Spartak – Radnik 0 : 0

Spartak: Mirković, Farkaš, Kovačević, Antonić, Mezei, Jondić (57. Plavšić), Jočić, Makarić (79. Živković), Milić (79. Georgijević), Torbica, Ivanović.KOMENTARI

  1. Panonac kaže:

    Treba ipak imati u vidu da ovaj Radnik, iako novajlija, nema nimalo naivnu ekipu. Ipak, godinama ove „nule“ Spartaka bas i ne doprinose poboljsanju posete na Gradskom Stadionu.

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: