Praznična dekoracija Palića

Od skora je na Paliću, u samom srcu turističkog dela – ispred Velike Terase i u Velikom Parku, postavljena praznična svetleća dekoracija, kao i jelka, čime se simbolično obeležio početak praznične atmosfere i božićnih i novogodišnjih praznika.

Park Palić, kao upravljač turističke destinacije, odlučio je da, a po ugledu na sve druge destinacije, obogati svoju ponudu i ulepša dodatno Veliki Park, nabavkom dekorativne LED rasvete u vidu svetlećih kugli, svetlećih paketića raznih veličina i jelke visine 5 metara sa pratećom dekoracijom, čime se rešio višegodišnji problem pribavljanja visokih stabala četinara za dekorisanje, dopremanja i bezbedne postavke na Otvorena krila Velike Terase.

S obzirom na oduševljenje svih posetilaca i turista koji su imali prilike da uživaju i vide prazničnu dekoraciju Palića, u planu je da se ona svake naredne godine obogaćuje dodatnim sadržajima.

tekst i foto: park-palic.rsKOMENTARI

 1. Salamander kaže:

  Lepo za videti, samo vam fale turisti a najveći problem je što ne znamo koliko je sve to koštalo, odnosno koliko ste se ugradili?. Zimi je prava pustoš na Paliću jer ne postoji nikakav sadržaj.

 2. Petar kaže:

  Sad kad se turisti namnoze…

 3. istina kaže:

  Interesantno…ista dekoracija je i u Beogradu, sto znaci da ista firma radi i ovde dekoraciju. Kakva namestaljka tendera brale moj

 4. Metuzalem kaže:

  Poslao nam Božić Bata,

  Goran Vesić menadžer Beograda

 5. istvan kaže:

  Bas super izgleda, jos samo da padne sneg.
  Palic je inace kao bajma a uz ovakvu dekoraciju je jos lepsi. Svaka turisticka destinacija vodi racuna o tome da izgleda lepo i uredno, posebno pred praznike.

  Zao mi je sto ne moze da se klize na jezeru, to bi bila bas atrakcija.

 6. Istina.... kaže:

  Svaka čast javnom preduzeću Pališ-Ludoš, a posebne pohvale Ljubici Bertović iz tog preduzeća koja daje ogroman doprinos izgradnji Aqua Parka, seči invazivnih vrsta, izgradnji novih parking mesta, čišćenju jezera i svečanom ukrašavanju !

 7. Mima kaže:

  Jebo zivot vama nista ne valja. Ko ce vama ugoditi. Toliko ste zajedljivi da to vise nije normalno. Nikako vam nije dobro. Uzasni ste!!!

 8. Belial kaže:

  E ovo je jelka a ne ova ofucana dronfulja u centru grada! Mada kakva vlast takva i jelka.

 9. Zorica kaže:

  Lepo je i treba…ali moram se osvrnuti i na komentare….vala preteraste sa zajedljivoscu!!!!

 10. Metuzalem kaže:

  @Zorica
  Ako si gotova sa botovanjem idi na winterfest po sendvič.
  A možda će,umesto sokića, da ti padne i neko kuvano vince.
  Uživancija prava.

 11. Metuzalem kaže:

  @Mima
  Ti pre nego što pojedeš sendvič popij jednu ljutu, garantovano opušta.

 12. Palić kaže:

  Sad će botovi, nije ovo trebalo, mogli ste prvo očistiti Palić, ovo je kao i reklame . Sav svet slavi Novu godinu, nije to naša vlast izmislila pa pustite i nas na Paliću da uživamo u praznicima.

 13. Milan kaže:

  @Palić, uživali bi smo i mi što nismo u vašoj vlasti u praznicima. Ali nemamo od čega. Mene nije zaposlila stranka u JKP. Da su mi svi praznici neradni, da mi je strogo ispoštovano radno vreme u kome ne radim mnogo. Ili da me u radno vreme voze na mitinge, pa da mi daju dnevnicu za to. Nemam sega mega diplomu za izmišljeno radno mesto u Gradskoj kući ili u nekom javnom komunalnom.
  Ja radim kod privatnika. Radim i kada su praznici. Kada mi vaša vlast odbije sve namete od plate, ostane mi 32000. Pa onda troškovi, računi… Ne ostane mi skoro ništa. Voleo bih da mogu da uživam u praznicima kao vi.

 14. ludak kaže:

  Nikad vise sns botova u poslednje vreme…Izgleda da im je i ovaj sajt postao trn u oku i da se brane malverzacije koje cini ova vlast. Ovo je tipican dokaz da ova novogodisnja rasveta nije bas cista…nego sve namesteno preko tendera od SNS mocnika. Pozdrav za botove, dobro radite svoj posao, lako nam otkrijete gde se najvise krade. Hvala jos jednom, naivni ste ko francuske sobarice

 15. Mima kaže:

  @Metuzalem
  Rado cu popiti…nikakav problem…a jebiga…na sendvice sam nesto alergicna

 16. ffilozoff kaže:

  A koji ce debil pevati ove godine za docek,za 12.000 eura???

 17. Metuzalem kaže:

  @Mima
  Takve dame volim!
  A što se ovog drugog tiče, probaj sa organskom hranom sa biofarme Jovanjica.
  Garant leči sve vrste alergija.

 18. Maguar kaže:

  Ne sviđa mi se dekoracija jer nema zelene boje.
  Mi Maguari jako volimo zelenu boju.
  Drugi put mislite i na nas.

 19. DJURA kaže:

  Milane odmah mozes da se zaposlis u vodovod za platu od 35000din

 20. DJURA kaže:

  Da radis kao pomocni radnik,majstorimaje plata od31000 do 32000din

 21. Milan kaže:

  @Djura, pa je li tebi to normalno? Da ti ljudi imaju takve plate? Da bilo ko u ovom gradu ima toliku platu, ili još i manju? Jer ima i manjih?
  Jesu krivi ti što rade?
  Da u svako JKP, pa i u taj vodovod, SNS i stranke koje su vladale pre njega, nije pozapošljavao gomilu nekih pisara, referenata, menadžera za sve i svašta, bile bi plate veće! Tri gledaju, a jedan radi.
  Tri ‘vataju zjale, idu po mitinzima, sendvičare, a jedan radi.

OSTAVITE KOMENTAR