"Pre nego što baciš kamen na drugoga, reci šta si uradio"

Po peti put u našem gradu se organizuje takmičenje u besedništvu "Besede u Zoranovu čast", sa ciljem promovisanja vrednosti moderne i evropske Srbije, koje je definisao upravo dr Zoran Đinđić.

Tema ovogodišnjeg takmičenja je "Pre nego što baciš kamen na drugoga, reci šta si uradio".

Kvalifikaciono takmičenje u Subotici se održava 20. februara 2011. godine, u Velikoj većnici Gradske kuće sa početkom u 19 časova.

Slika

Dosadašnji pobednici kvalifikacionog takmičenja u Subotici ostvarili su zavidne rezultate na finalnim takmičenjima koja se svake godine održavaju 12. marta u Beogradu.
Mihaela Mitrović je 2007. godine bila drugoplasirana, Sava Stambolić je 2008. godine svojom besedom osvojio prvo mesto, dok se Maja Erić plasirala u finalno takmičenje 2009. godine.

Pobednik takmičenja u Subotici plasiraće se na polufinalno takmičenje koje se održava 4. marta u Novom Sadu, odakle će se četvoro najboljih besednika plasirati u finale koje se održava 12. marta u Beogradu.KOMENTARI

  1. pera zdera kaže:

    Ma sta Djindjic, kakva besednista, vi samo pricate o njemu a radite suprotno. Ni sami ne verujtet u to sto pricate, a prodajete tu maglu. Jadno.

    Molim moderatora da objavi komentar.

OSTAVITE KOMENTAR

5 + = 12

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: