Pre nego što incident padne u zaborav

Fudbalsko prvenstvo je završeno, raspust počinje a računi se svode i u klubu i na tribinama.

 

Iako je Spartak zauzeo sredinu tabele, ova sezona će biti upamćena po više sjajnih utakmica i nikad boljem navijanju sa severne tribine.

 

Ono što je trebao da bude šlag na torti – gostovanje na stadionu JNA, pokvarilo je utisak na samom kraju.

 

Još više je zabolelo što su navijači Spartaka kolektivno optuženi za incident zanemarujući sve činjenice i zdravi razum.

 

Pored besmislice da je stotinjak gostujućih navijača došlo da napadne 20.000 domaćih, u drugom planu je ostalo kako je bilo plavim fudbalerima u celom tom cirkusu.

Iako utakmica nije uticala na plasman, one je bila prvenstvena i da bi bila regularna morala je biti propisno organizovana. Već je njen početak kasnio zbog loše organizovane ceremenije. Iako su Partizanovci trčeći primili medalje, nije se znalo kad će početi fudbal.

 

Igračima Spartaka je za zagrevanje ostavljeno svega dvadesetak metara terena, a kolika je bila briga o njihovoj bezbednosti, govori činjenica da im se jedan polugo probisvet sa južne tribine pridružio i šutirao na gol Aleksiću.

 

Drugo poluvreme se igralo uz živi nastup rok benda kao na vašaru. Tek je na intervenciju delegata posle nekog vremena završena svirka.

 

Pre kraja utakmice publika je utrčala na teren a fudbaleri iz Subotice su ostali da se sami probiju do svlačionice. Neki od njih su do tamo ostali bez dresova.KOMENTARI

 1. Mile kaže:

  Huligani su huligani bez obzira ciji su navijaci i kojoj naciji pripadaju.

 2. BlueMarine kaže:

  cirkus superliga :/

 3. sutram kaže:

  A šta je sa renoviranjem gradskog stadiona? Da se i to nezaboravi. Ako FSS istraje u svojoj nameri da svi superligaški stadioni moraju imati reflektore da li rukovodstvo Spartaka razmatra na kom stadionu će biti domaćini?

 4. J kaže:

  NISU DOBRICE NI JEDNI NI DRUGI,TREBA PROMENITI ZAKON KAO NAPOLJU PA DA VIDIM ONDA,KO PRUZI NOGU NA TEREN 2 GODINE ZATVORA,SEDELI BI SVI KO BUBICE,DRZAVA JE KRIVA JER TO DOZVOLJAVA!!!!!!!!!!!

 5. zorandjala kaže:

  imamo mi jako dobar zakon samo nemamo ko da ga sprovede.zauzeti su cuvaju sankere.a i kad ga uhvate kazu mu no no i puste ga.

 6. Hawk kaže:

  Nisam ni mislio da ces objaviti komentar..toliko o demokratiji i otvorenosti ovog medija…ni kurir vam nije ravan…sramota…

OSTAVITE KOMENTAR